Terras en oprit

Puur genieten van je terras met keramische tuintegels

Puur genieten van je terras met keramische tuintegels
De tuin helemaal bij je woonruimte betrekken, dat is echt een trend van de laatste jaren. Een knus terras waar je lekker kunt genieten van het buitenleven is een absolute must om jouw woonplezier compleet te maken.

Keramische tegels voor echte leeftuin

Een tuin waar je binnen en buiten helemaal verbindt, móet gewoon een terras hebben van keramische tegels. Stel je maar eens voor: de tuindeuren wagenwijd open, een terrasvloer met een fijne feel, die ook nog eens 100% aansluit bij jouw woonstijl. Keramische tuintegels hebben de looks die je zoekt! Met zo'n terras ga je echt genieten van het buitenleven.

Voordelen keramische tuintegels

Behalve de looks: als je volop wilt relaxen in je tuin, dan hebben keramische tuintegels alle voordelen die je nodig hebt.
  • Het materiaal is zo hard dat er geen vocht en vuil in trekt.
    Viezigheid hecht zich niet, dus áls er al groene aanslag ontstaat, spoel je dit er zo af. Maar dat gebeurt hooguit bij een natte periode in de winter.
  • Vlekken zoals van koffie, ketchup, wijn of vet vormen ook geen enkel gevaar voor je terras van keramische tegels.
    Met een doekje veeg je alles er zo weer af. Voor krassen of deuken hoef je niet bang te zijn, omdat de tegels zo enorm hard zijn.
  • Omdat keramische tuintegels gelegd worden met een voegbreedte van 3 of 5 millimeter, kun je de ruimte tussen de tegels opvullen met een voegmortel.
    Hiermee worden de voegen dicht en hard, zodat je nooit meer last hebt van onkruid en van mieren die zand omhoog halen. Hoe fijn!
  • Keramische tuintegels zijn 100% kleurvast.

De look en kleur van keramiek blijft altijd hetzelfde. Het weer en zonlicht hebben er geen invloed op. Deze tegels zijn 100% kleurvast.

Kleuren en dessins keramische tuintegels

Het mooie van keramische tuintegels is dat je kunt kiezen uit superveel looks en dessins. Wil je een natuurlijke sfeer met hout, maar geen verwering en gladdigheid? Er zijn heel veel populaire soorten keramische tegels met houtlook. Vind je robuust beton wel wat, maar wil je niet de ruwheid van echt beton? Kies dan zo'n stoere betonlook die je veel ziet bij keramische tegels. En wat dacht je van natuursteen? Een superluxe en natuurlijke look, zonder de nadelen van echt leisteen, hardsteen of ander soort natuursteen.

Soorten keramische tuintegels

Er zijn meerdere soorten keramische tuintegels. De GeoCeramica tegels (bekend van Eigen Huis & Tuin) zijn de meest populaire. Ze bestaan uit een keramische toplaag en een betonnen onderlaag. Handig, want zo kun je ze rechtstreeks op het witte zand leggen.

Andere trendy soorten zijn de Solostone buitentegels van vtwonen. Je begrijpt wel dat deze vtwonen buitentegels echt unieke looks hebben. De Solostones zijn van massief keramiek van 3 centimeter dik. Deze kun je ook op wit zand leggen.

Wil je echt een statement maken, ontdek dan de Piet Boon Outdoor tegels. Dit zijn joekels van 90x90x3 centimeter met supermooie looks. Het grote formaat laat je tuin direct groter lijken.

Keramische tuintegels bekijken

Wil je het aanbod keramische buitentegels ontdekken? Kom ze bekijken in de showtuin van Bestratingsweb.nl! Hier liggen allerlei soorten keramische tegels aan je voeten. Je kunt er alle kleuren bekijken en vergelijken. En je krijgt direct aanlegadvies op maat.

Ook interessant