Profel houdt het slank op BIS-Beurs 2018

  BE   17 september 2018 Bron: RCA
Profel houdt het slank op BIS-Beurs 2018
Profel, de Belgische marktleider in ramen en deuren, presenteert op de BIS-beurs het Dritto-raam voor de liefhebbers van een ultramoderne look. Met dit aluminium raam met onzichtbare vleugel legt Profel de lat zowel op vlak van prestatie als elegantie extra hoog. Te ontdekken op BIS, van 6 tot 14 oktober in Flanders Expo.

Qua uitstraling scheert Dritto hoge toppen. Het ultraslanke aluminium profiel zorgt voor een extreem strakke en eigentijdse look. De strakke uitstraling wordt bovendien versterkt door de verdoken vleugel, waardoor er visueel geen onderscheid te maken is tussen de vaste en opengaande onderdelen van het raam. Langs de buiten- en binnenzijde zijn er geen glaslatten, naden of waterkapjes zichtbaar. Wie nog een stap verder wil gaan in elegantie, kiest voor verdoken scharnieren. Zichtbaar beslag is sowieso in de kleur van het schrijnwerk.

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2021

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2021! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2021 behalve op zondag. BIS 2021 vindt plaats van 2 tot en met 10 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden

Met Dritto toont Profel de technische knowhow die het al decennia opbouwt. Door de keuze voor het 3 dichtingssyteem wordt het beslag binnenin optimaal beschermd tegen water, vuil en stof en wordt een langere levensduur gegarandeerd. Bovendien zorgt de drievoudige dichting ook voor een halvering van het geluid waardoor het akoestisch comfort merkbaar stijgt.

De Dritto-reeks is eveneens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen op vlak van isolatiewaarde.

Profel houdt het slank op BIS-Beurs 2018

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo