Duurzaam Bouwen

Prijs voor beste idee nieuwe duurzaamheid in de gebouwde omgeving

Voor de vierde keer wordt tijdens de vakbeurs Renovatie de Hollands-Ontwerp Award uitgereikt ter bekroning van het beste idee voor nieuwe duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Deze prestigieuze competitie toont de beste ideeën van studerend Nederland. De winnaar wordt beloond met een Ipad en niets minder dan een nieuwe baan gesponsord door Trivoor. Renovatie wordt gehouden van 9 tot en met 11 april 2014 in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.

Pitch

De organisatie van de Hollands-Ontwerp Award is een samenwerking van BouwhulpGroep en VNU Exhibitions, organisator van Renovatie 2014. Inschrijven kan tot 1 februari. De prijs is in het leven geroepen om innovatie in de bestaande bouw te stimuleren.Een vijfkoppige vakjury selecteert de genomineerden die op de eerste beursdag 9 april een korte pitch houden, waarna de winnaar van de Hollands-Ontwerp Award 2014 wordt bekendgemaakt.

Tentoonstelling

De beursbezoekers kunnen gedurende de drie beursdagen op de tentoonstelling ‘Hollands-Ontwerp’ uitgebreid kennis nemen van alle nominaties en inspiratie opdoen voor innovatieve ideeën voor duurzaamheid in de gebouwde omgeving.

Jury

Mathijs van Dijk (Well Design) is voor de derde maal voorzitter van de jury en beoordeelt alle inzendingen en pitchen samen met Glenn Stern (Saxion), Henk Brinksma (Hogeschool Utrecht), Jos Lichtenberg (TU/e), Ruud van Wezel (De Haagse Hogeschool) en Secretaris Yuri van Bergen (BouwhulpGroep). Voor de criteria, het inschrijfformulier, de voorwaarden en spelregels van de Hollands-Ontwerp Award 2014 klik hier.

Renovatie

De vakbeurs Renovatie is het enige nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Met alle slimme, duurzame (totaal)oplossingen en innovaties op het gebied van renovatie - woningbouw en utiliteitsbouw - onder één dak. In een vol programma, worden alle aspecten van renoveren belicht. Van herbestemmen tot passief bouwen en van innovatieve bouwmaterialen tot het energielabel, het komt tijdens Renovatie allemaal aan bod.

Ook interessant