Algemeen

Juryvoorzitter Ed Nijpels zoekt parels voor VSK Awards

Juryvoorzitter van de VSK Awards 2014 drs. E.H.T.M. Nijpels is op zoek naar innovatieve technologie om Nederland een stap verder te helpen. Bedrijven met een innovatie op het gebied van verwarming, sanitair en klimaatbeheersing kunnen hun product of oplossing tot vrijdag 4 oktober ter jurering aanbieden.

De VSK Awards worden elke twee jaar uitgereikt. Oplossingen en producten kunnen worden ingezonden in de categorieën Energiebesparing, Design, Systeemoplossingen en Installateurszaken. In deze laatste categorie gaat het om oplossingen, producten en diensten die de installateur helpen bij een efficiëntere uitvoering van zijn werkzaamheden of bedrijfsvoering.

De inzendingen worden ongeacht de categorie beoordeeld op de criteria innovatie, praktische toepasbaarheid, sociale impact, duurzaamheid en economisch rendement. Elke categorie kent daarnaast een aantal specifieke criteria.

De juryvoorzitter presenteert dinsdag 19 november in de Jaarbeurs in Utrecht de nominaties, de winnaars worden maandagavond 3 februari bekendgemaakt tijdens het VSK Diner in Media Plaza in Utrecht.

In de uitnodiging aan de branche stelt Nijpels dat het onlangs gepresenteerde SER Energie akkoord de markt nieuwe groeikansen biedt. Hij spreekt van een lonkend perspectief in een tijd waarin de sector het moeilijk heeft. “Het is aan aannemers en installateurs om lef en creativiteit te tonen en oplossingen te bieden die inhoud geven aan energiebesparing en het gebruik van duurzame energie”, aldus Nijpels. De VSK Awards presenteren volgens Nijpels de state-of-the-art van de sector.

Ga voor de voorwaarden en inschrijven naar www.vsk.nl/awards of e-mail aan vskawards@vnuexhibitions.com

Ook interessant


Build for Life