Badkamers

Power&Soul, ’s werelds meest innovatieve douche

Power&Soul, ’s werelds meest innovatieve douche
Ieder jaar maakt Grohe van haar Batibouwdeelname gebruik om bezoekers te verrassen met een aantal nieuwigheden, die zowel op vlak van technologie als design hoge toppen scheren. En dit jaar is dat niet anders. Zo is er dit jaar de Grohe Power&Soul-douche, die de gebruiker toelaat om met één druk op de knop te schakelen tussen vier straalpatronen die elk een aparte douchesensatie geven.

Uit de resultaten van de Nationale Wellness Enquête – een grootschalige enquête uit 2011 waarin Grohe peilde naar de wellnessbeleving bij Belgen – is gebleken dat de Belg er verschillende meningen op nahoudt wat betreft ‘de ideale douche’. Niet meer dan logisch, want voor de één staat zalig douchen gelijk aan een verkwikkende massagestraal, voor de ander aan rustgevende regendruppels. En soms hangt onze voorkeur gewoon ook af van onze stemming en van het moment van de dag. Met de innovatieve Grohe Power&Soul-douches kiest men voortaan met een eenvoudige druk op de knop voor maximale vitalisering of totale relaxatie, een echte revelatie!

Eén druk op de knop en genieten maar
One-click showering maakt het verschil. De knop verenigt geavanceerde techniek met topdesign. Vier verschillende toetsen op de douchekop staan voor vier aparte straalpatronen en nog eens zeven unieke mengpatronen. Deze functie tilt gepersonaliseerd douchen naar een hoger niveau.

Twee krachtige stralen voor een verkwikkende (ochtend)douche:
  • De Bokoma-straal is een ware wellnesssensatie – een ronde massagestraal die wisselend breder en smaller wordt voor een echt stimulerend massage-effect.
  • De krachtige Jet-straal werkt merkbaar verkwikkend – een klein aantal sproeigaatjes jagen het water tegen een stevige snelheid krachtig tegen de huid.

Twee zachte regenstralen voor een ontspannende (avond)douche:
  • De strelende Rain-straal geeft het gevoel van een zachte zomerse regenbui op de huid.
  • De Rain O2-straal mengt lucht en water en creëert zo volumineuze waterdruppels voor een brede straal en een zalig zen-gevoel.

Voor nog meer variatie kunnen deze patronen naar wens worden gecombineerd.

Een assortiment met onbegrensde mogelijkheden
Modern of eigentijds? Hoofddouche of handdouche? Het assortiment biedt een passende Power&Soul-douche voor elke persoonlijke voorkeur en elke badkamer. De douches zijn verkrijgbaar in twee verschillende designs: in de strakke Cosmopolitan-uitvoering en in het tijdloze Contemporary-design.

U vindt Grohe op Batibouw 2013 in Paleis 7 stand 211