Porsche keuken valt in de prijzen

23 januari 2015 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Porsche keuken valt in de prijzen
De samenwerking die Poggenpohl is aangegaan met Porsche heeft niet alleen een prachtige keuken opgeleverd, maar nu ook de nodige prijzen. Afgelopen jaar september ontving de P’7350 Design by Porsche keuken van Poggenpohl al de ‘Plus X Award’, de grootste innovatieprijs van de wereld, in de categorieën High Quality, Design en Functionaliteit. Daarnaast ontving het bedrijf uit Herford ook de kwaliteitsonderscheiding ‘Beste Product van 2014’. En nu worden er nog twee mooie belangrijke designprijzen aan de prijzenkast toegevoegd: de ‘Interior Innovation Award 2015′ en de ‘Good Design Award 2014′.

Interior Innovation Award

Sinds 2002 looft de gerenommeerde Raad voor Vormgeving jaarlijks de ‘Interior Innovation Award’ uit. Deze award bekroont innovatieve topprestaties uit de interieurbranche en geldt als een van de designprijzen met het hoogste aanzien wereldwijd. De dragende ideële kracht van de Interior Innovation Award is de internationale inrichtingsbeurs IMM Cologne. De onderscheiden producten worden in een speciale tentoonstelling gepresenteerd op de IMM Cologne van 19 tot en met 25 januari 2015 in het kader van de Living Kitchen. Poggenpohl presenteert de P`7350 hier in mat zwarte lak met bijzondere contrasten van Nieuw-Zeelands pijnboomhout.

Good Design Award

De ‘Good Design Award’ wordt al sinds 1950 jaarlijks uitgeloofd door het Chicago Athenaeum en is daarmee de oudste, wereldwijd erkende onderscheiding voor uitstekend design. Voor de huidige wedstrijd ontving het museum enkele duizenden inzendingen van wereldwijd toonaangevende producenten en designbedrijven uit 48 landen. De vakjury van het Chicago Athenaeum bekroonde de P`7350 in de categorie ‘Kitchen and Appliances’ met de ‘Good Design Award 2014′.

Porsche keuken valt in de prijzen

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo