Algemeen

Stormloop op appartement met Porsche

Er is een stormloop ontstaan op het Rotterdamse 'Porsche-appartement', waarbij de koper van een flat van 598.000 euro een splinternieuwe Porsche Boxter van 70.000 euro cadeau krijgt.

In amper een week tijd heeft het betrokken makelaarskantoor Hulstkamp ruim driehonderd brochures de deur uit gedaan voor het bewuste appartement aan de Kabelhof in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Normaal zijn dat er maar een paar. Ook op de internetsite van de makelaar is het de afgelopen week een gekkenhuis geweest met bezoekers die het fijne wilden weten van het 'appartement inclusief sportauto'. Waar normaal zo'n 80 mensen de informatie van soortgelijke dure flats aanklikken, waren het er de afgelopen dagen bijna 5000. "Het is écht niet meer normaal", lacht makelaar Leslie de Ruiter van Hulstkamp. "Toen ik de cijfers onder ogen kreeg van het bezoekersaantal op internet, heb ik de technische jongens gevraagd of die cijfers wel klopten. Dat bleek toch het geval."

Loterij

Hoewel hij daar in principe op tegen was, heeft De Ruiter voor twaalf serieuze belangstellenden een voorbezichtiging gedaan.

"Maar het is de bedoeling dat het appartement pas wordt verkocht nadat we op 27 en 28 maart een open huis hebben gehad. En gezien de overweldigende belangstelling verwacht ik dat we moeten gaan loten. De naam van iedere potentiële koper wordt geregistreerd door een notaris, die bij die loting aanwezig zal zijn." De Porsche wordt weggegeven bij het appartement Kabelhof 87, dat een oppervlakte heeft van 210 m². De flat heeft een magnifiek uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. Voor de kopers van twee goedkopere appartementen heeft de makelaar keukencheques in het verschiet.
Build for Life