Keukens

Poggenpohl verlicht de keuken

Poggenpohl verlicht de keuken
Led-schap
Bij het vervangen of vernieuwen van uw oude keuken is het verstandig om ook goed na te denken over een verlichtingsplan. Er zijn diverse soorten verlichting die elk hun eigen functie hebben. Verlichting helpt de (woon)keuken te definiëren met de mogelijkheid de sfeer aan te passen door gebruikmaking van die verschillende soorten verlichting. Zo is diffuus, schaduwvrij licht ideaal als werkverlichting in de keuken, terwijl lichtbundels aandachtspunten creëren. Poggenpohl biedt een breed verlichtingsassortiment voor alle series, functies en interieurstijlen.

Ladeverlichting

Als doordachte aanvulling op het ontwerp biedt Poggenpohl interieurverlichting voor zijn laden. De verlichting gaat automatisch aan als de lade wordt geopend, die zijn inhoud toont in een gelijkmatig en helder licht. Details als deze maken een keuken tot een plezier om te gebruiken, jaar na jaar.


Ladeverlichting


Led-schap

Een led-schap vormt een diffuus verlichte highlight en geeft de keuken een warme sfeer. Deze basissecties zijn uitgerust met energiebesparende technologie en verkrijgbaar in een bijzonder groot aantal afmetingen.

Ook interessant