Plissťgordijnen, goed voor licht en privacy

14 juli 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert 1†982 keer gelezen
Plissťgordijnen, goed voor licht en privacy
Plissťgordijnen op maat in bijna 50 kleuren! Dit is lang geen fabeltje, de tegenwoordige markt speelt in op de wensen van de consument. Et voilŗ. Er zijn de rijkgeschakeerde kleuren en er is de gebruiksvriendelijke bediening. Nu nog even nagaan wat u precies nodig heeft en voor welke soort ramenÖ.De mogelijkheden zijn legio
Plissťgordijnen zijn enkelzijdig gekartelde stoffen, geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Met de plissťs bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw woning.

Online bestellen

U bent op zoek naar een handige, mooie en duurzame aankleding van uw ramen? Zonwerend en ideaal om inkijk te voorkomen? Met plissťgordijnen voor uw woning zit u gebeiteld. Met geweven vouwgordijnen zet u de lichtinval en privacy in huis helemaal naar uw eigen hand. In tal van collecties vindt u prachtige stoffen, kleuren en materialen voor uw interieur. Met deze raamdecoratie woont u heerlijk comfortabel.

Voor bijna elk raamtype

Ieder interieur vraagt om een ander type raamdecoratie. Zo hangen vouwgordijnen perfect in een landelijk interieur en passen jaloezieŽn vaak prachtig in moderne interieurs of nieuwbouwwoningen. Plissťgordijnen misstaan in geen enkel soort huis en worden veelvuldig in woonkamers gebruikt. Dat komt doordat ze inkijk voorkomen, maar toch voldoende het daglicht doseren. Uiteraard is dit laatste gegeven afhankelijk van het toegepaste textiel.

Top down bottom up

Het top down bottom up principe van plissťgordijnen is het allergrootste voordeel. Waar gewone gordijnen alleen naar links en rechts openen en rolgordijnen alleen van beneden naar boven, kunnen plissťgordijnen twee kanten op. U kunt het gordijn van boven openen, van onderen, of in het midden van uw raam hangen. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om volledige privacy te kiezen, maar toch van boven wat zonnestralen toe te laten. U kunt de lichtinval helemaal regelen zoals u dat fijn vindt.

Op maat

Heeft u ook ramen met afwijkende maten? Laat uw plissťgordijnen dan op maat maken. U bent van harte welkom in de meeste showrooms maar u kunt doorgaans uw afmetingen doorgeven via de website. U ziet dan ook direct de kosten. Nog zo handig. U kunt ook altijd gratis kleurstalen opvragen. De gordijnen worden met grote precisie gefabriceerd en gecontroleerd voordat ze gratis bij u worden bezorgd.

Kwaliteit plissťgordijnen

De gevouwen plooien van plissťgordijnen schuiven als een harmonica in en uit elkaar. Toch blijven de plooien perfect recht, zelfs bij jarenlang intensief gebruik. Dergelijke plissťgordijnen zijn van de allerbeste materialen en kwaliteit.

Er bestaan verschillende uitvoeringen leveren. Bijvoorbeeld standaard of het populaire top down bottom up. Een standaard plissť werkt zoals een gewoon rolgordijn. Goed nieuws: plissťgordijnen zijn nagenoeg geschikt voor alle typen ramen: dakramen, draaikiepramen, lichtkoepelsÖ.De mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo