Duurzaam Bouwen

Ouderen kiezen vaker voor duurzaam

Ouderen kiezen vaker voor duurzaam
Foto: 123 Trapliften.nl
Jongeren duurzamer dan ouderlingen? Daar kunnen we een stevige boom over opzetten. Zeker is dat die laatste groep steeds meer alert wordt en niet roekeloos het geld over de balk gooit. Zorgzaam omgaan met mens en milieu is ook voor de oudere medemens een hot issue. Waarom alles nieuw kopen als het al bestaat?

Denken we maar aan een gebruikte traplift. Vroeger belandde de lift na een paar jaren dienst ongegeneerd op de schroothoop. Vandaag kijken we daar heel anders tegenaan. Bij 123 trapliften worden gebruikte trapliften gereviseerd en geschikt gemaakt voor hergebruik. Hergebruik is interessant omdat het demonstreert dat we verspilling van langsom minder dulden. Goed om horen is, dat een gebruikte traplift nog meer voordelen heeft ten opzichte van een nieuwe. Zo scheelt het namelijk niet alleen in de kosten, maar zijn de leveringstijden aanzienlijk korter. Aanbieders van gebruikte trapliften bieden bovendien een uitstekende dienstverlening. Niet te vergeten maakt de traplift het mogelijk om langer thuis in eigen omgeving te wonen!

traplift - Ouderen kiezen vaker voor duurzaam

De voordelen van een tweedehands traplift op een rij:

  • Tot wel meer dan 50% voordeliger als een nieuwe traplift.
  • Door onze unieke werkwijze is de gereviseerde traplift zeer snel leverbaar (al binnen 24uur ).
  • Door uw milieubewuste keuze draagt u bij aan een duurzame samenleving.
  • De gereviseerde traplift is even betrouwbaar als een nieuwe traplift.
  • Zeer lage storingsgevoeligheid.
  • Door onze ruime voorraad is er voor elke situatie een lift voorradig.


En wat te denken van kunstgras? Ook hier zijn de voordelen legio. Kunstgras is een lang leven beschoren en is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Uw tuin staat er altijd strak en netjes bij. Voorts vervalt de wekelijkse maaibeurt en andere onderhoudswerken. Wie in de herfst van zijn leven zit, kan hierom alleen maar juichen.

De evolutie van kunstgras is indrukwekkend. De opbouw van de mat werd met de jaren verbeterd, de materialen geoptimaliseerd. Kunstgras is niet alleen bedoeld om kwaliteitsvolle sportvelden te creëren maar ook in tuinen, op terrassen en op bedrijfs- en industrieterreinen misstaat kunstgras zeker niet. Kunstgras geniet vandaag de status dat het een waardig en duurzaam alternatief is voor natuurgras.

kunstgras - Ouderen kiezen vaker voor duurzaam

Voordelen kunstgras

  • Kunstgras is verrassend slijtvast en op dit punt superieur in vergelijking met een natuurlijke grasmat.
  • De plaatsen met modern premiumkunstgras zien er in elk seizoen natuurlijk en verzorgd uit. Het kunstgras kan nauwelijks worden onderscheiden van echte grasvelden.
  • Het lage niveau aan onderhoud voor kunstgras bespaart tijd en geld.

Bron: Topkunstgras

Ook interessant