Architectuur

Orde van Architecten zet architect opnieuw in de kijker

Met de zomervakantie achter de rug en de bis-beurs in het vooruitzicht geeft de Orde van Architecten – Vlaamse Raad haar grootschalige mediacampagne ‘Betrouwbaar bouwen doe je met een architect’ opnieuw een flinke boost. Bouwers of verbouwers in spe moeten op de Kies een architect-Facebookpagina zijn voor de tweede editie van de housiewedstrijd. De inzender van de housie of selfie met huis in aan- of verbouwing die de meest likes binnenhaalt, wint dit keer een citytrip naar Valencia. Bouwers of verbouwers in spe moeten op de Kies een architect-Facebookpagina zijn voor de tweede editie van de housiewedstrijd. De inzender van de housie of selfie met huis in aan- of verbouwing die de meest likes binnenhaalt, wint dit keer een citytrip naar Valencia.

Daarnaast geeft de Orde van Architecten – Vlaamse Raad ook 4 unieke designcadeaus weg van de hand van Belgische designers. Naast een uitstalraam voor de trotse bouwheer is de housiewedstrijd voor elke architect een mooie gelegenheid om één of meerdere projecten in de kijker te zetten. De winnaars van de housiewedstrijd mogen op de laatste dag van de bis-beurs (Flanders Expo, 03/10 – 11/10) hun prijs in ontvangst komen nemen.

Deelnemen aan de housiewedstrijd kan via de speciale facebookpagina.

Bis-beurs als tweede ankerpunt

Als belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen is de bis-beurs het tweede ankerpunt – na Batibouw - waarrond de mediacampagne ‘Betrouwbaar bouwen met een architect’ is opgebouwd. Op de beurs zelf zal de campagne in de verf worden gezet door onder meer de verdeling van 20.000 brochures met handige tips, een artikel in de beurscatalogus en displays in de verschillende beurshallen. Daarnaast organiseert de Orde van Architecten –Vlaamse Raad elke dag ook infosessies over het werken met een architect.

Voor en tijdens de bis-beurs laten campagnefiguurtjes Vos, Mol en Huismus opnieuw van zich horen op MNM en Studio Brussel. Samen zetten ze bouwheren aan om weldoordacht in zee te gaan met een architect. Op kieseenarchitect.be heeft het trio dan weer 20 nuttige tips klaar voor iedereen die wil gaan bouwen of verbouwen.

Met de mediacampagne ‘Betrouwbaar bouwen met een architect’ wil de Orde van Architecten - Vlaamse Raad het beroep van architect in de schijnwerpers zetten en bouwheren sensibiliseren en informeren over het werken met een architect.

Ook interessant