Nieuwbouw

Open-Werfdag op zondag 10 mei ook in Brasschaat

De Confederatie Bouw is dit jaar aan de derde editie toe van de Open-Wervendag. Op zondag 10 mei, van 10 tot 17u, worden meer dan 130 werven opengesteld voor het grote publiek. Als blikvanger stelt Arkana haar houtskeletbouw-woning voor in Brasschaat

Deze werf zal in ruwbouwfase zijn, zodat het houten skelet en de gebruikte materialen zichtbaar zijn. Naast deze werf bouwde Arkana reeds een gelijkaardige houtskeletwoning, zodat u reeds een idee krijgt van het eindresultaat.
Deze houtskeletbouw is de basis, en kan uitgebreid worden naar een lage-energie-woning of passiefhuis, mits de vereiste aanpassingen. Arkana adviseert u graag bij deze keuze, afgestemd op uw wensen, leefwijze en belang aan energiezuinig wonen.

Midden in de werven!

Werven zijn doorgaans niet toegankelijk voor het grote publiek. Op Open-Wervendag is dat uitzonderlijk wel het geval! Op 10 mei krijgt iedereen de kans om de bouw in actie te zien en eens zelf midden in de werf te staan. De bouwbedrijven verzorgen rondleidingen waardoor de bezoeker inzicht krijgt in het hoe en waarom van de werf.

Praktisch
Adres open werf: Bredabaan 875 - 2930 Brasschaat
www.openwervendag.be
www.arkana.be

Adviseurs van Arkana ter plaatse:
Davy Proost: 0478/615.619
Bart Van Cant: 0495/125.781
Luc Brosens: 0497/291.205

Ook interessant