Bedrijfsnieuws

Open Bedrijvendag 2014: 'Uitblinkers gespot'

Open Bedrijvendag 2014: `Uitblinkers gespot`
Op 5 oktober is het weer zover: die zondag zetten honderden Belgische bedrijven hun deuren open op Open Bedrijvendag 2014. “De focus ligt dit jaar op de grafische sector. We brengen ook een mooie mix van startende zelfstandigen en gevestigde waarden”, zegt directeur Matthias Lievens. Innovatief zal deze editie in elk geval zijn, met een Open Bedrijvendag-app die gelanceerd wordt.

Must-see & must-do

Je kunt op 5 oktober voor voedselinspecteur spelen bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) in Brugge en Gentbrugge, of een wokgerechtje proeven van de bekende groentechef Frank Fol bij Univeg Belgium in Sint-Katelijne-Waver. Bezoekers kunnen ook kubben bij Mobile Vikings in Hasselt of een selfie nemen in een doodskist bij uitvaartcentrum De Varen in Oudenaarde – ze serveren er zelfs rijstpap met gouden lepeltjes. Body & Bess in Lokeren laat je de gunstige eigenschappen ontdekken van frambozen in hun lijn van Belgische verzorgingsproducten. Bij Sabam in Brussel krijgen de bezoekers dan weer uitleg van bekende artiesten over de rol en het nut van de organisatie. En ter ere van 75 jaar Albertkanaal kan je onder andere een sluizencomplex in Ham bezoeken.

Dat alles is nog maar het topje van de ijsberg. “Deze editie biedt een heel diverse, interessante en entertainende lijst van bestemmingen”, zegt Matthias Lievens, sinds twee jaar directeur van Open Bedrijvendag. “We spreken namelijk een heel breed publiek aan.” Een compleet overzicht van de deelnemende bedrijven is terug te vinden op www.openbedrijvendag.be

Open Bedrijvendag 2014

Ook interessant


Build for Life