Op 2 april opent het Levis Ambiance House

  BE   1 april 2014 Bron: King George
Op 2 april opent het Levis Ambiance House
Speciaal voor de lancering van de nieuwe Ambiance-collectie opent verfmerk Levis van 2 april tot en met 31 mei een tijdelijke belevingslocatie op het De Brouckčre-plein in Brussel. Alles staat in het teken van zelfexpressie en creativiteit. Op de agenda staan workshops, events en speciale acties. Het Levis Ambiance House is goed voor zo’n 250 m2 en ligt in hartje Brussel, op 100 meter van de Nieuwstraat. Je kunt er terecht voor workshops en trendlezingen rond kleur door de kleurexperten van Levis.

Verschillende onafhankelijke trendsetters uit de mode-, lifestyle- en designwereld komen er tijdens de twee maanden advies én lezingen geven. Daarnaast kunnen kunstenaars er hun vrije gang gaan met verf: verschillende wanden van het Levis Ambiance House staan ter beschikking voor hun ongeziene zelfexpressie.

Op de benedenverdieping bevindt zich een hippe Vascobelo-koffiebar, die plaats biedt aan 40 liefhebbers van de baristakoffie. En dat alles te midden van de verschillende Ambiance-roomsets die er opgesteld staan. Ook de capsulecollectie van ontwerper Bruno Pieters valt hier te bezichtigen. Op de eerste verdieping staan banken opgesteld en is er wifi, zodat mensen er kunnen werken in de Creative Co-Working Hub.

Het Levis Ambiance House wordt met andere woorden een creatieve verzamelplaats rond en met kleur in een hippe en vernieuwende setting.

OP DE AGENDA

Levis Ambiance-collectie * One-to-one kleuradvies van een expert
Zin om bepaalde ruimtes in je huis op te frissen met een kleurtje, of is je woonkamer nog helemaal blanco en ben je op zoek naar de juiste tint? Dan kun je in het Levis Ambiance House live en helemaal gratis raad vragen aan een ervaren kleurexpert van Levis. Die bekijkt samen met jou je plannen en foto’s van de te schilderen ruimtes (maximaal 3) en zo kom je tot een persoonlijk en inspirerend geheel. Als kers op de taart ontvangen deelnemers ook een waardebon van Levis.

Wanneer? Elke woensdag en zaterdag om 9u30 en om 13u30.
Afwisselend Nederlands en Frans.

* Workshop ‘Kleurinspiratie voor je interieur’
Deze workshops worden een combinatie van theorie en praktijk. Experten helpen je om inzichten te verwerven in het effect van kleur op de mens, en het kleurgebruik in functie van een ruimte. Je krijgt bovendien nieuwe informatie over de laatste kleurentrends, om het kleurenspectrum helemaal onder de knie te krijgen.

Nadien maak je met behulp van de tips en tricks zelf een moodboard voor een door jou gekozen ruimte van je woning. Een kleuradviseur begeleidt je persoonlijk gedurende elke stap van het proces. Als kers op de taart ontvangen deelnemers ook een waardebon van Levis.

Wanneer? Elke zaterdag om 10u.
Afwisselend Nederlands en Frans.

LEVIS AMBIANCE HOUSE

Place de Brouckčre 4, 1000 Brussel (naast de metrohalte De Brouckčre en vlakbij de gelijknamige parking)

Van 2 april tot en met 31 mei 2014
Telkens open op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo