Kleur in je huis, kleur in je levenÖ

Bron: Bouw & Wonen
Over kleuren en smaken valt niet te twisten, zo wil het spreekwoord. Dat geldt zeker voor de meubelcollectie van Vincent Sheppard. De ruime keuze in ontwerpen en kleuren in het Lloyd Loom-gamma laten toe dat iedereen een individuele emotie in zijn interieur tot uiting kan brengen. Rustig of romantisch, elegant of eigenwijs,Ö achter elk van de meer dan 30 tinten uit het kleurenpallet van Vincent Sheppard gaat een persoonlijke emotie schuil. Of hoe de doordachte keuze van meubilair een subtiele link kan leggen naar iemands eigenheid.

Iedereen kent allicht het frustrerende gevoel dat bovenkomt als een mooi kleding- of meubelstuk niet verkrijgbaar is in de kleur van je wensen. Het weerhoudt je om uit te drukken wat je mooi vindt, wie je bent, hoe je je voelt. Die teleurstelling wil Vincent Sheppard zijn klanten besparen, door het kleurengamma van de collectie zitmeubelen uit Lloyd Loom uit te breiden tot 32. Meer nog, voor projectmeubilair kan zelfs een keuze worden gemaakt uit een eindeloze waaier van RAL-kleuren.

Wie bijvoorbeeld kiest voor natuurlijke tinten als bruin, beige of grijs, zal rust en soberheid vertegenwoordigen. Meubels in het blauw geven een accent van kalmte en comfort, maar kunnen ook zorgen voor mystieke of levendige accenten. Felle kleuren als rood en oranje staan dan weer garant voor vrolijke, romantische en energetische gevoelens, terwijl zachte tinten als lichtgroen of geel de zuiderse gezelligheid naar boven brengen.

Of de klant nu een harmonieuze, dan wel een contrasterende kleurenkeuze maakt, de diverse voordelen van de Lloyd Loom-zitmeubelen heeft hij sowieso. Dit natuurlijke materiaal, dat al sinds 1917 geproduceerd wordt, biedt een erg hoog zitcomfort. Het geweven kraftpapier en de kern van staaldraad zorgen voor extreme duurzaamheid. Bovendien buigt, kraakt of vervormt het materiaal niet. In tegenstelling tot riet en rotan, zorgt de gladde afwerking van Lloyd Loom ervoor dat de kleding niet blijft haken.

Welke kleur dan ook gekozen wordt, de meubels van Vincent Sheppard laten toe om met bonte combinaties voor verrassingen te zorgen, om een aparte sfeer te creŽren door te spelen met schakeringen, of om het meubilair perfect te laten passen bij de rest van het interieur. Ook voor decorateurs en andere interieurspecialisten is het tintenspectrum van Vincent Sheppard een brede vertrekbasis om uitdrukking te geven aan de wensen van de klant.

Een voorsmaakje van de vele mogelijkheden is te vinden op de website www.vincentsheppard.com. De echte kleurenstalen en combinatievoorbeelden zijn te consulteren bij de erkende dealers.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo