Keukens

Onweerstaanbare charme

Had u graag een stijlvolle landelijke keuken gewenst, dat uniek is in meerdere opzichten? Dan bent u bij Eiken Project aan het juiste adres. Hun specialiteit zijn namelijk exclusieve keukens die volledig in massief eik zijn opgebouwd. Niet alleen de fronten, ook de laden, zijwanden en legplanken van elke kast zijn in hetzelfde hoogwaardige materiaal op artisanale manier vervaardigd. U verkrijgt gegarandeerd een warme en tijdloze uitstraling door de edele meubelen in combinatie met natuurstenen werkbladen, prestigieuze fornuizen en de meest duurzame apparatuur.

Naast keukens realiseren zij ook badkamers, bibliotheekkasten, dressings, binnendeuren... Kortom, alle maatwerk van uw woning. Behalve massieve eik kan Eiken Project ook keukens uit kerselaar of notenhout bouwen. Ieder meubel wordt met de hand gemaakt en afgewerkt, waardoor er een grote keuze qua maat en ontwerp is. Elk onderdeel, hoe klein ook, hebben we volledig naar de wensen van de eigenaars gemaakt; standaardmaten zijn bij hen nooit aan de orde.

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan hun sfeervolle toonzaal in Stabroek, zij ontvangen u graag op afspraak om uw project de maximale aandacht te garanderen!

Eiken Project

Ook interessant