Binnenafwerking

Ontdek mooie binnendeuren bij Nordex

Ontdek mooie binnendeuren bij Nordex
Je staat er vast niet bewust bij stil maar binnendeuren spelen vanouds een belangrijke rol in ons doen en laten van alledag. Mooie binnendeuren vormen de kroon op je interieur. Ontdek wat ze jou te bieden hebben. Kom je ideale binnendeuren spotten tijdens de inspiratieweken in september en oktober.

Inspiratie voor jou interieur

Ontdek wat nieuwe kwalitatieve binnendeuren kunnen betekenen. Met een minimale ingreep zal het lijken alsof u een grote make-over realiseert. In september en oktober legt Nordex de nadruk op inspiratie: aan de hand van de vele foto’s van echte realisaties waarover Nordex beschikt, helpen de deurenadviseurs je om te ontdekken welke vormen, materialen en kleuren samengaan met het interieur van jouw dromen.

Schuifdeuren, dubbele deuren, hoge deuren… Welke deuren je ook wil, je houdt er best al rekening mee als je de eerste ontwerpen maakt. Zowel bij nieuwbouw als renovatie. Hoe ga je je ruimtes organiseren? Wil je een open of gesloten werkruimte met doorzicht, ruimtes visueel met elkaar verbinden zonder ze volledig samen te voegen? Hoe circuleer je in je huis? Dit alles bepaalt mee de keuze van je deuren.

Wil je je interieur meerwaarde geven met binnendeuren op maat? Kom in september en oktober inspiratie opdoen of bezoek ons tijdens de ‘Open Doors Vrij-in-en-uit tot 10 oktober.
TIP: maak een vrijblijvende afspraak.

Ontdek mooie binnendeuren bij Nordex
Alle tekst en foto's: © Nordex