Interieur

Ontdek de nieuwste woningtrends op 'Ideaal wonen in huis en tuin'

Ontdek de nieuwste woningtrends op 'Ideaal wonen in huis en tuin'
Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart kan je in de Brabanthal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. En dat laatste is wat de beurs nu zo uniek maakt. De 48ste editie staat in het teken van de lente en dus mogen de tuinexposanten zeker niet ontbreken. Wij voelen de lentekriebels alvast, nu jij nog!

UPDATE: Door de nieuwe maatregelen van de Belgische en Vlaamse overheid kan de beurs dus Ideaal Wonen helaas niet doorgaan.

Wilt u de beurs Ideaal Wonen in huis en tuin gratis bezoeken?
Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op gratis tickets! Klik hier

Alles voor huis en tuin onder één dak

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ trekt ieder jaar meer dan 25.000 bezoekers. En daar zit het ruime huis- en tuinaanbod ongetwijfeld voor iets tussen. In de Leuvense Brabanthal kan je terecht bij maar liefst 180 exposanten. En dat uit meer dan 50 sectoren. Zo vind je er alles dat met wonen te maken heeft. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Van keukenspecialisten over renovatiefirma’s tot zwembadinstallateurs. Je ontdekt er de laatste nieuwe trends en komt meteen in contact met de vakmensen die jouw droom kunnen realiseren. Er is niet alleen een uitgebreid aanbod van huis en tuin, ook de prijzen zijn erg divers. Je vindt op Ideaal Wonen zowel democratisch geprijsde artikelen als een meer exclusief aanbod, voor ieder wat wils dus.

Met een oppervlakte van 11.000 m2 is ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ veruit de grootste provinciale beurs en een must voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft.

Lentekriebels als rode draad

Het thema van de 48ste editie? De lente! Dat zal je niet alleen merken aan de vele tuinexposanten, de hele beurs is in dit thema ondergedompeld. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad in de inkomhal. Of een cafetaria omringd door groen. En naast tal van leuke prijzen, zoals een waterontharder, is er zelfs een hippe tuinbar en zwembad te winnen ter waarde van 10.000 euro!

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ is van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart. De beurs is dagelijks geopend van 14 tot 19 uur en op zondag van 11 tot 18 uur . Op vrijdag 27 maart kan je naar de avondnocturne komen tot 22 uur en word je ontvangen met een gratis hapje en drankje vanaf 18 uur.

Ontdek de nieuwste woningtrends op 'Ideaal wonen in huis en tuin'

Praktische informatie

Waar:
Brabanthal Leuven: Brabantlaan 1, 3001 Leuven
Wanneer:
zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart,

alle dagen van 14 tot 19 uur en zondag van 11 tot 18 uur.
Meer info:
www.ideaalwonen.be

Ook interessant