Inbouwkasten

Ontdek de laatste trends bij Camber op Batibouw 2019

Ontdek de laatste trends bij Camber op Batibouw 2019
Batibouw vindt plaats van 21 februari tot en met 3 maart. Camber, de specialist in kasten-en inrichting op maat, is uiteraard ook van de partij. Wie een bezoek brengt aan hun stand ontdekt er de nieuwigheden die perfect aansluiten bij het thema van Batibouw 2019. Bij hun stand – die is ingericht als een echt huis - kunnen bezoekers wegdromen, inspiratie opdoen en zich voorstellen hoe hun ideale dressing of slaapkamer eruitziet. Dit jaar zet Camber kleine ruimtes in de kijker, met onder meer een multifunctionele studio van 15 m². Camber op Batibouw 2019: een ware belevenis!

Multifunctionaliteit staat centraal bij Camber

Sinds enkele jaren neemt de bewoonbare oppervlakte van onze woningen af. Daarom wil Camber iedereen inspireren en een oplossing op maat aanbieden. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met de beschikbare plaats, maar ook met de gewoontes en levensstijl van de klant.

Zo stelt Camber een mini multifunctionele studio van 15 m² voor in een industriële stijl, uitgerust met praktische, discrete en handige oplossingen om de beschikbare oppervlakte optimaal te benutten.

De Camber Studio stelt verschillende opbergoplossingen voor een enkele ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een opklapbed, waardoor men overdag heel wat plaats wint. Of aan een zitbank die dienst doet als laag meubelstuk, maar evengoed als cosy hoekje kan dienen om er gezellig te ontspannen met een goed boek. Bewonder het centraal eiland met een uitklapbaar bureau dat in een handomdraai kan worden ingeklapt als men stopt met werken. Maatwerk van Camber biedt tal van mogelijkheden.

Camber biedt veel meer dan een kast op maat. Camber begeleidt haar klanten in hun projecten van A tot Z, analyseert de ruimtes en houdt rekening met de stijl, levenswijze en natuurlijk het budget van de klant. Camber zoekt oplossingen op maat die perfect passen bij de opberggewoonten van de klant en die zowel functioneel, praktisch als elegant zijn. Goede opbergmogelijkheden kunnen namelijk het verschil maken wanneer men in een kleine ruimte woont. Wanneer alles een eigen plaats heeft, lijkt de ruimte niet alleen groter, de bewoners hebben ook meer bewegingsvrijheid en voelen zich pas echt thuis. Met Camber maatwerk wint men dus niet alleen tijd en energie, maar ook plaats en ruimte en dit alles binnen de “home organizing” trend.

Ontdek de laatste trends bij Camber op Batibouw 2019

Beleef Camber

Camber krijgt een centrale plaats op Batibouw. Het bedrijf stelt er oplossingen op maat voor in levensechte woonruimtes. Zo kunnen bezoekers zich een goed beeld vormen van hun toekomstige dressing, droomslaapkamer of ideale wasruimte. Deze inspirerende stand strekt zich uit over niet minder dan 216 m².

Wie heeft nog nooit gefantaseerd over dé droomdressing? De Camber-stand maakt deze droom werkelijkheid met een dressing van 25m². Een elegante en lichtrijke ruimte met een centraal eiland (handig wanneer men kleren wil opplooien), laden met verschillende compartimenten (voor juwelen, riemen, handtassen, enz.) en een slim ontworpen zitbank om schoenen aan te doen. Een dressing-indeling in functie van hem én haar waarbij Camber wonderwel het esthetische en het functionele combineert.

De bezoekers kunnen zich ook laten verleiden door de ideale leefruimte met warme kleuren zoals notelaar, een multifunctionele kast met massieve laden en een schuifpaneel om de televisie achter te verbergen.

NIEUW Wat verder staat de vier meter hoge bibliotheek, waar men niet naast kan kijken. Aangezien Camber op maat werkt, kan ook in de hoogte optimaal gebruik gemaakt worden van de ruimte. De vier meter hoge Room Divider werd ontworpen als prachtige bibliotheek en past perfect onder het nagebootste schuin aflopende dak.

Ontdek ook de ideale wasruimte. De ruimte is van boven tot onder uitgerust met ingenieuze opbergoplossingen om het leven te vergemakkelijken, zelfs in de kleinste ruimtes. De ruimte beschikt over een uittrekbare strijkplank, een lade met geïntegreerde wasmand, een opbergoplossing voor borstels en de stofzuiger en natuurlijk een mooie plaats voor de wasmachine en droogkast. Dankzij Camber krijgt alles een vaste plaats, want opgeruimd staat netjes!

NIEUW Om opbergoplossingen op maat aan te bieden, houdt Camber ook rekening met de laatste interieurtrends. Bewonder in de Home Office de prachtige contouren van de tafel in imitatiemarmer. En vergeet zeker niet stil te staan bij « The Cloud », een 5,4 meter lange kast die open en gesloten legvlakken afwisselt om de ruimte niet te druk te maken. Er wordt niets aan het toeval overgelaten.

Kom tot rust in de Master Bedroom, een slaapkamer ingericht met een dressing onder schuin dak en een bed met een hoofdeinde waarvan de achterkant ook kan worden gebruikt als make-uptafel. Het praktisch voeteinde met erg cosy uitstraling zorgt dan weer voor meer opbergmogelijkheden. Dankzij Camber wordt opruimen een plezier!

Ontdek de laatste trends bij Camber op Batibouw 2019

Maart, een drukke maand voor de meubelsector

Elk jaar, rond Batibouw, bruist de meubelsector. De beurs vormt inmiddels het startschot van een druk seizoen. “Zelfs in het online tijdperk, houden mensen ervan om tijdens Batibouw realisaties te zien en te voelen”, zo stelt Camber vast. “Onze stand is de ideale gelegenheid voor klanten om de Camber kasten van dichtbij te ontdekken, de lades eens open te trekken, de materialen aan te raken, en zo hun interesse om te kopen te bevestigen. In het verleden kwamen mensen naar Batibouw om nieuwigheden te ontdekken, vandaag komen ze om hun keuze te staven”. Wat Batibouw zo interessant maakt voor Camber is dat ze er al hun innovaties en realisaties in één stand kunnen tonen, naast hun reeds bestaande 17 showrooms. Maar hoe dan ook: Camber heeft een op en top stand gecreëerd, met realistische, inspirerende ruimtes.

Ook interessant