Dossier Batibouw

Ontdek Comboprime Home isolatie tijdens Batibouw 2015

  BE   19 januari 2015 Bron: Recticel Insulation
Comboprime Home is een nieuw isolatiesysteem van Recticel Insulation met gipskarton voor muren, plafonds en hellende daken, speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. Hiermee kunt u vlot binnenruimtes isoleren en ze meteen verder afwerken.

Comboprime Home isolatieplaten zijn uitstekend geschikt voor het isoleren van elke binnenruimte. Zo kunt u ze gebruiken om uw zolder te isoleren en meteen verder af te werken. Deze kleine platen hebben bovendien een afwerking in waterwerend gipskarton (12,5 mm). Hierdoor kunt u ze ook gebruiken in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken. Tussen het gipskarton en de PIR-plaat is er bovendien een dampscherm. De gipsplaten hebben afgeschuinde zijden voor een naadloze afwerking.

Ook als u een grote ruimte isoleert, wilt u dat het vooruit gaat. Speciaal daarvoor zijn er twee kamerhoge formaten beschikbaar. Ze zijn allebei 260 cm lang en meten 60 cm of 120 cm in de breedte. Met de smalle platen (60 cm breed) kan u handig door kleine en smalle openingen geraken. Zo kan u alle binnenruimtes snel en efficiënt isoleren. Comboprime Home isolatie is geschikt als zolder-, muur- en plafondisolatie.

U wilt uw binnenruimte isoleren en onmiddellijk verder afwerken. En u wilt ook zeker zijn van uw rendement. Daarom is Comboprime Home zo interessant. U weet dat u zelf alles vlot kunt monteren, en dat uw muur, plafond, zolder of hellend dak meteen klaar is voor verdere afwerking. Bovendien verhoogt u de waarde van uw woning, want Comboprime Home is topkwaliteit isolatie waardoor u dag in dag uit bespaart op uw energieverbruik. Recticel Insulation is trouwens de enige fabrikant van PIR-isolatieplaten met het onafhankelijke Keymark-kwaliteitslabel. Een extra zekerheid!

Bezoek Recticel Insulation op Batibouw in hal 5, stand 311
en ontdek er het nieuwe isolatiesysteem Comboprime Home.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo