Interieur

Onmisbare kantoorartikelen voor jouw thuiskantoor

Onmisbare kantoorartikelen voor jouw thuiskantoor
Veel mensen hebben de mogelijkheid om (deels) thuis te werken. Of je nu fulltime of parttime werkt: een goed ingericht thuiskantoor is superbelangrijk. Met de juiste spullen creëer je een efficiënte en handige werkplek. In dit artikel duiken we in de meest onmisbare items voor jouw thuiskantoor.

De basis: pennen, papier en meer

Geen enkele werkplek is compleet zonder schrijfgerei, zoals pennen, potloden en markeerstiften. Ook notitieblokken en papier kunnen echt niet ontbreken. Zo kun je tijdens al je digitale meetings snel aantekeningen maken. Ook voor to-dolijstjes zijn deze handige kantoorartikelen een absolute must. Vergeet niet een pennenhouder te bestellen, zodat je bureau netjes en opgeruimd blijft.

Opbergen en ordenen

Berg al je losse papieren op in een ordner, ringband of andere opbergmap. Zo houd je al je documenten makkelijk bij elkaar en vind je heel snel de juiste documenten. Kies voor mappen in verschillende kleuren voor allerlei onderwerpen. Zo breng je nog meer orde aan in je kantoor. Als je een bureau hebt met een diepe lade kun je ook kiezen voor hangmappen. Hiermee kun je ook al jouw belangrijke documenten organiseren en archiveren.

Papierversnipperen voor nog meer orde

Heb je vertrouwelijke documenten die je op een veilige manier wilt vernietigen? Met een papierversnipperaar zorg je ervoor dat gevoelige informatie zorgvuldig wordt vernietigd. Er bestaan allerlei soorten shredders met verschillende veiligheidsniveaus en functies. Hoe hoger het niveau, hoe kleiner de snippers. Kleinere snippers zijn veiliger. Perfect voor zeer vertrouwelijke documenten met bankgegevens of geheime bedrijfsinformatie. Ook voor al je losslingerende papieren komt een papiervernietiger goed van pas.

Zorg voor comfort

Ergonomische artikelen zijn ontzettend belangrijk voor een gezonde werkhouding. Een polssteun voor je toetsenbord en muis helpt om pijn en vermoeidheid in je polsen, schouders en armen te voorkomen. Een ergonomische vloermat ondersteunt je voeten en vermindert rugklachten.

Als je op een laptop werkt is een laptopstandaard echt een aanrader. Hiermee kun je jouw laptop op ooghoogte plaatsen, zodat je recht vooruit kunt kijken. Je nek en schouders worden hierdoor ontlast. Naast deze ergonomische items zijn er nog veel meer producten die zorgen dat je comfortabel werkt.

Hopelijk kun je een fijn thuiskantoor inrichten. Een goede werkplek bestaat namelijk uit veel meer dan alleen een bureau en een stoel. De juiste kantoorbenodigdheden maken je kantoor helemaal compleet. Hiermee zorg je voor een productieve houding en meer werkplezier!