Zonwering

Nog geen zonwering in huis? Kies voor buitenzonwering!

Nog geen zonwering in huis? Kies voor buitenzonwering!
Zonwering voor uw woning is enorm belangrijk. Wanneer u de juiste zonwering in huis haalt, kun je profiteren van enorm veel voordelen. Wij raden u aan om te kiezen voor buitenzonwering. Met buitenzonwering houdt u niet alleen de zon buiten, maar heeft u ook een stukje isolatie, geluidswering en inbraakbeveiliging. Wij leggen u graag wat meer uit over de buitenzonweringen die er leverbaar zijn, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw woning!

Rolluiken: de meest populaire buitenzonwering

Wanneer u door een straat in Nederland of België rijdt, is de kans groot dat u bij meerdere woningen rolluiken ziet. De populariteit van rolluiken is niet zomaar ontstaan, ze zijn gewoonweg de beste keuze voor uw ramen en deuren. U krijgt isolatie, veiligheid, zonwering, verduistering en nog veel meer andere voordelen waar geen andere zonwering mee kan concurreren. Een rolluik is vrij eenvoudig te monteren en in vele gevallen kunt u de montage dan ook zelf verrichten met een handleiding. Een rolluik bestaat uit een bak, zijgeleiders en lamellen. U kunt ervoor kiezen om een rolluik te bedienen d.m.v. een bandopwinder (handbediend), schakelaar of afstandsbediening. Een rolluik is in vergelijking met andere zonweringen ook nog eens gelijk geprijsd of zelfs goedkoper. De prijs i.c.m. de vele voordelen, zorgt ervoor dat de keuze voor een rolluik snel is gemaakt.

Screens: De trend op de zonweringmarkt

Screens zijn nieuwkomers op de zonweringmarkt, echter wordt deze buitenzonwering wel steeds vaker gekozen. De keuze voor screens wordt vaak gemaakt omdat het zorgt voor een modern en strak eindresultaat. Het screendoek is leverbaar in meer dan 100 kleuren en dat maakt de screens ook uniek. Screens bestaan uit een bak, zijgeleiders en een screendoek. Net zoals de rolluiken kunt u de screens ook eenvoudig zelf monteren en kunt u bedienen met een bandopwinder, schakelaar of een afstandsbediening. De screens zijn een tikkeltje duurder dan rolluiken, maar je haalt wel moderne zonwering in huis.

Weet u al welke (buiten)zonwering u binnenkort in huis gaat halen? Denk er goed over na, u bestelt zonwering vaak maar een keer in de 15-20 jaar en u wilt de juiste keuze maken zodat u optimaal kunt profiteren van de juiste zonwering. Laat u adviseren door experts in zonwering en ga voor- en nadelen van iedere type zonwering afwegen. Wij raden u aan om voor buitenzonwering te kiezen als u het meest uit uw zonwering wilt halen. Binnenzonwering is echt alleen zonwering. U krijgt dus niet de extra voordelen zoals isolatie, beveiliging, geluidswering etc.

Ook interessant