Vloerbekleding

Nieuwe trend in stoere vloeren: unieke foto vloerkleden

Nieuwe trend in stoere vloeren: unieke foto vloerkleden
Smoeck
Smoeck is in het voorjaar van 2013 gestart met unieke fotogeprinte vloerkleden. De naam Smoeck is een variant van Smûk het Friese woord voor gezelligheid, warm, behaaglijk en ook klinkt het lekker stoer. Precies wat we met onze Smoeck producten willen uitstralen. De Smoeck vloerkleden zijn echte eyecatchers in je interieur en de designs zijn dan ook levensecht met de close-up designs!

Collectie

De eerste designs hebben het thema Natuur gekregen, denk hierbij aan de Smoeck Kiezel, Sloophout, Gras, Houtnerf, Rotsen en Herfst. De nieuwe KIDS collectie is per 1 nov. 2013 verkrijgbaar. Geef de kinderkamer meer kleur met de Smoeck Graffiti, Basketbal, Jeans, Stereo en Veter!

Smoeck foto vloerkleden

Materiaal

De Smoeck vloerkleden worden gemaakt van de perfecte pool, de pool is +/- 5 mm hoog en zeer dicht. Door deze pool is het Smoeck vloerkleed perfect te bedrukken/printen, waardoor de ontwerpen levensecht lijken. Ook zorgt deze pool dat de vloerkleden lekker zacht zijn aan de voeten en zo een warme sfeer geven. De bedrukking/print dringt zeer diep in de pool door, waardoor de print een lange levensduur heeft.

Smoeck foto vloerkleden

Smoeck webwinkel: www.smoeck.com/index.php/smoeck-design-carpet.html

Ook interessant