Algemeen

Nieuwe top Bouwunie vanaf 16 augustus

Nieuwe top Bouwunie vanaf 16 augustus
Bart Verstraete en Jean-Pierre Waeytens
De Algemene Vergadering van Bouwunie heeft gisterenavond in Antwerpen de benoeming bekrachtigd van Jean-Pierre Waeytens tot gedelegeerd bestuurder en Bart Verstraete tot secretaris-generaal van Bouwunie. Zij nemen vanaf 16 augustus de fakkel over van huidig gedelegeerd bestuurder Hilde Masschelein. Hilde maakt op eigen vraag een carrièreswitch en blijft aan boord als adviseur-generaal van Bouwunie.

Jean-Pierre Waeytens (47), Licentiaat Handelswetenschappen - optie fiscaliteit (Ehsal), startte zijn carrière in 1997 bij ADMB sociaal bureau. In 1999 maakt hij de overstap naar Bouwunie als sociaal en fiscaal adviseur. In 2006 werd Jean-Pierre benoemd tot secretaris-generaal van Bouwunie. Sindsdien neemt hij actief deel aan het sectoraal overleg in de bouwsector.

Bart Verstraete (45) heeft een diploma Graduaat Maatschappelijk Werk optie personeelsbeleid en begon te werken bij UNIZO Roeselare in juli 1994. Even later pikte Karel Van Eetvelt hem op om bij Bouwunie te komen werken. Eerst in West-Vlaanderen en daarna voor de uitbouw van de activiteiten en de marketing van Bouwunie in heel Vlaanderen. In 2005 vroeg NAV (Netwerk Architecten Vlaanderen) Bart om algemeen directeur te worden. In 2013 volgde Bart Verstraete Karel Van Eetvelt naar UNIZO om directeur marketing te worden. In 2016 keerde Bart terug naar Bouwunie, waar hij opnieuw de marketing, het commercieel beleid en de activiteiten op zich nam. Hij is actief in UNIZO Roeselare.

Ook interessant


Build for Life