Bedrijfsnieuws

Nieuwe Algemeen Directeur voor Reynaers Aluminium Belux

Reynaers Aluminium, toonaangevend Europees leverancier van innoverende en duurzame aluminiumoplossingen stelt Bert Geerinckx aan als Algemeen Directeur voor België en Luxemburg.
Bert Geerinckx krijgt de opdracht om de sterke marktpositie van Reynaers Aluminium in België en Luxemburg te versterken met aandacht voor kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en design van de aluminium oplossingen waarmee het bedrijf zich in de markt differentieert.
Deze aanpak kadert in het streven van Reynaers Aluminium op het vlak van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Hierbij wil Geerinckx thema’s zoals energiezuinigheid, duurzaam bouwen en hernieuwbare materialen vertalen naar architectonisch hoogstaande aluminiumoplossingen en ondersteunende dienstverlening voor project- en woningbouw.

Bert Geerinckx heeft een ruime ervaring in de bouwsector. Hij startte zijn carrière in 1991 bij het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf. Nadien was hij actief bij Gyproc Benelux en Strabag Benelux. Sinds 2004 werkte de 41-jarige Bert Geerinckx bij Rockwool International waar hij van 2007 tot eind 2009 de functie van Managing Director bekleedde bij Rockfon voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

“Het is mijn ambitie om Reynaers Aluminium als toonaangevend en vooral klantgedreven merk in België en Luxemburg verder uit te bouwen met een focus op innovatie en de lancering van kwaliteitsoplossingen. Het is met deze professionele ingesteldheid dat wij onze marktleidende positie ook in de toekomst nog zullen versterken.”, aldus Bert Geerinckx.
Build for Life