Interieur

Nieuw winkelconcept: Livarti, één met je huis

Nieuw winkelconcept: Livarti, één met je huis
In het weekend van 12 en 13 februari opent Livarti in Sint Niklaas zijn deuren voor het grote publiek. Tijdens de officiële opening kan je workshops volgen bij enkele vakexperten, onder wie colour designer Jaklien Van Craen en trendwatchers Meindert Bos en Herman Konings.

Sint-Niklaas krijgt de primeur met het allereerste filiaal van Livarti, ruim 650 m2 groot. Het winkelconcept is ronduit vernieuwend in de sector en combineert meerdere troeven. Zo kan de consument zich in alle sfeer en stijl laten inspireren voor een meer comfortabele en aangename leefomgeving. Mét de garantie van duurzame kwaliteitsproducten en professioneel advies.

Het concept laat je de verschillende producten in de praktijk ervaren: van buitenzonwering, raamdecoratie en rolluiken tot garagepoorten – inclusief geautomatiseerde oplossingen en domotica. Niet zozeer de producten zelf staan centraal, wel wat ze voor de consument betekenen en hoe ze perfect kunnen aansluiten bij de eigen huis- en woonstijl.

Het winkelconcept is inspirerend opgevat met drie overkoepelende stijlen – classy, design en creative – waarbinnen de consument zich kan profileren. Livarti presenteert alle producten steeds vanuit het oogpunt smaak en stijl.

Commercieel directeur Annick Draelants van Livarti: “Er was nood aan een vernieuwend concept in de sector. Met Livarti willen we de consumenten oplossingen aanreiken die op maat en smaak zijn van hun huis – van inspiratie tot installatie. We inspireren graag met de nieuwste trends en evoluties. Stylisten, kleurexperten en woonadviseurs tekenen daarbij voor een doorgedreven service op maat van de klant. Als trendgevoelige partner wil Livarti een antwoord bieden op elke persoonlijke woonstijl.”

In het weekend van 12 en 13 februari opent Livarti zijn deuren voor het grote publiek. Tijdens de officiële opening kan je workshops volgen bij enkele vakexperten, onder wie colour designer Jaklien Van Craen en trendwatchers Meindert Bos en Herman Konings. Ook kan je bij Jaklien Van Craen gratis persoonlijk kleuradvies inwinnen (voor en na workshop, ter plaatse reserveren in winkel).

ZATERDAG 12 FEBRUARI
10u30 - 11u15: Jaklien Van Craen (workshop kleurbeleving)
11u30 - 12u15: Meindert Bos (workshop trends algemeen, materialen & kleuren)
14u00 - 14u45: Jaklien Van Craen (workshop kleurbeleving)
15u00 - 15u45: Meindert Bos (workshop trends algemeen, materialen & kleuren)

ZONDAG 13 FEBRUARI
10u30 - 11u15: Jaklien Van Craen (workshop kleurbeleving)
11u30 - 12u15: Herman Konings (workshops trends in wonen en woonvormen)
14u00 - 14u45: Jaklien Van Craen (workshop kleurbeleving)
15u00 - 15u45: Herman Konings (workshops trends in wonen en woonvormen)

Livarti
Grote Baan 84
9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas)
www.livarti.be