Dossier Batibouw

Nieuw op Batibouw 2016: BiSecur Gateway met smartphone-app

  BE   17 februari 2016 Bron: Hörmann
Hörmann komt op Batibouw 2016 met een slimme oplossing voor de bediening van garagepoorten, inrithekken en voordeuren. Met de BiSecur gateway kunnen alle Hörmann-aandrijvingen en draadloze ontvangers centraal worden bestuurd met de BiSecur applicatie, of de gebruiker nu thuis is of onderweg.

Eenvoudige configuratie

De BiSecur gateway wordt met behulp van een netwerkkabel of via WLAN met de router verbonden. De gebruiker kan hiermee de garagepoort- en inrithekaandrijvingen, de voordeur of andere elektrische toestellen bedienen, of de status opvragen. Deze worden dan geconfigureerd via de BiSecur app op de smartphone of tablet.

Comfortabel gebruik voor thuis of onderweg

Als de gebruiker thuis is, kan de voordeur, de garagepoort of het inrithek comfortabel vanop eender welke plaats binnen het bereik van het thuisnetwerk worden bestuurd. Na de online registratie van de gateway en het mobiele toestel op www.bisecur-home.com, wordt de persoonlijke toegang geactiveerd. Zo kan de gebruiker ook onderweg alle functies vanaf de smartphone of tablet via de internetverbinding bedienen.

Nieuw op Batibouw 2016: BiSecur Gateway met smartphone-app

Gebruiksgemak

Alle functies die de gebruiker normaal gezien met de handzender zou besturen, kunnen nu met de BiSecur app worden uitgevoerd. Bovendien geeft de app op elk moment een nauwkeurig overzicht van de status van de garagepoort, het inrithek of de voordeur. Duidelijke symbolen geven aan of de poort open of gesloten is en of de voordeur al dan niet is vergrendeld.

De gebruiker kan meerdere aparte functies tot één scenario combineren, zoals een ‘coming home’, ‘leaving home’ en ‘ventilation’ scenario. Een voorbeeld: met één druk op de knop kunnen de garagapoort en het inrithek gelijktijdig openen of sluiten of kan de voordeur samen met de buitenverlichting worden bestuurd.

De gebruiker kan bepalen welke toestellen door wie kunnen worden bediend. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat de buurman tijdens de vakantie wel het inrithek kan openen, maar niet de voordeur om het huis te betreden.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo