Nieuw online opleidingsplatform voor architecten: elearning.nav.be

  BE   29 oktober 2020 Bron: Netwerk Architecten Vlaanderen
Nieuw online opleidingsplatform voor architecten: elearning.nav.be
Jaarlijks verwelkomt Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) zo’n 9.000 geïnteresseerde architecten op infoavonden en cursussen. Ook in dit bizarre jaar kan iedereen zich volop blijven bijscholen. De lockdown zorgde wel voor een digitale ommezwaai: vanaf nu zijn alle opleidingen online en on demand beschikbaar. Via elearning.nav.be vind je tal van gratis digitale infosessies over de meest actuele thema’s. Nood aan meer duiding? Op het gloednieuwe www.vitruviusacademy.be kun je al meteen intekenen op vier uitvoerige video-opleidingen.

In een sector die continu evolueert is bijscholing cruciaal. Als grootste sectororganisatie voor architecten biedt NAV daarom ieder jaar een breed scala aan opleidingen aan. Dat is in 2020 niet anders. Architecten kunnen zich naar goede gewoonte verdiepen in tal van technische en juridische thema’s. Alleen even niet in een aula, maar achter je pc.

Kijk waar en wanneer je maar wil

Op elearning.nav.be vind je naast online infosessies ook inspirerende videorondleidingen. Zo krijgen werf- en architectuurbezoeken een volwaardig digitaal alternatief. Verder blijft Vitruvius Academy het juiste adres voor diepgravende opleidingen. Ook hier geldt: dezelfde kwaliteit en 100% on demand. Je kijkt op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil.

Steven Lannoo, directeur NAV:
“Door de onzekerheid rond COVID moesten we snel een duurzaam, digitaal alternatief vinden voor onze fysieke sessies. We zijn trots op het resultaat en ook onze leden reageren positief. De on demand cursussen zijn even diepgaand als de traditionele sessies en ze zijn interactief. Je hebt steeds de mogelijkheid om vragen te stellen. Alleen het hapje en drankje ontbreken: daarvoor kijken we uit naar 2021!”


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo