Bedrijfsnieuws

Nieuw Sigma Service Center in Waregem

Nieuw Sigma Service Center in Waregem
Goed nieuws voor de professionele schilder in Waregem en omstreken. Op vrijdag 22 juni opende Sigma er zijn tweede duostore-concept ‘SigmaStudio & Sigma Service Center’ aan de Gentseweg. “Een gespecialiseerde one-stop-shop voor al onze professionele verf- en schilderpartners”, klinkt het bij Sigma.

“Sigma blijft in eerste instantie een verfmerk voor de professionele schilder”, zegt shopmanager Sofie Mommerency. De verftechnologie en de trends in de bouwsector evolueren razendsnel. Als vakman is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En dat kan beter dan ooit in het nieuwe Sigma Service Center Waregem.

Zo wordt de professionele schilder met raad en daad bijgestaan, zowel wat betreft het Sigma-assortiment als het uitgebreide aanbod van schilderaccessoires, behangpapier, tape of schuurpapier. Alle producten en diensten voor de uitoefening van het schildersvak anno 2012, zijn met dit Sigma Service Center Waregem binnen handbereik. Naast de vertrouwde services zijn er een aantal nieuwigheden, waaronder de voorstelling van de Sigma Coatings-kleurenwand. Ook staat voortaan het FillClean-systeem ter beschikking, voor het op maat opvullen van spuitbussen met bepaalde producten uit het Sigma Coatings-assortiment.

Twee in één
Het Sigma Service Center in Waregem is de tweede ‘combiwinkel’ in België. In Herent bij Leuven opende een jaar geleden de eerste ‘combiwinkel’ de deuren. Dit nieuwe winkelconcept vormt een twee-eenheid met de SigmaStudio, die meer op consumenten gericht is.

Sofie Mommerency: “SigmaStudio en Sigma Service Center staan voor een totaalpakket, elk voor een specifieke doelgroep. De ervaring in Herent leert ons dat dit leidt tot een soort kruisbestuiving en dat ze elkaar geenszins in de weg lopen.”