Natuursteen Tandur Grey bezorgt vakantiepark Breeduyn uniek cachet

  BE   6 november 2017 Bron: Bouw & Wonen
Natuursteen Tandur Grey bezorgt vakantiepark Breeduyn uniek cachet
Het nieuwe vakantiepark Breeduyn Village in Bredene draait enkele maanden na de opening op volle toeren. Je vindt er momenteel 75 huisjes, van modern tot klassiek. De terrassen van de Village werden afgewerkt met de rustieke natuursteen Tandur Grey. Die past immers perfect bij de cottagestijl van de huisjes en het duinenlandschap. Tandur Grey is een grijze natuursteen en heeft een natuurruwe structuur. Hij ziet er dan ook heel puur uit met kleurnuances binnen eenzelfde partij, alsof hij rechtstreeks uit de Indische steengroeve komt. Dat maakt hem uitermate geschikt voor een landelijke of natuurlijke stijl.

3000 m2 terrastegels Tandur Grey

Het gloednieuwe duinenresort Breeduyn opende in juli 2017 en ligt op 5 minuten van het strand. Het telt moderne oeverwoningen, hedendaagse duinenwoningen en vrijstaande woningen in cottagestijl. Die laatste vind je terug in het zogenaamde Breeduyn Village, het sjiekere segment van het eerste vakantiepark van Roompot in ons land. Je huurt er een huisje voor vier, zes of acht personen. Hopelijk valt het weer dan ook een beetje mee, zo kun je genieten van de mooie terrassen in natuursteen. De keuze viel namelijk op de kalksteen Tandur Grey: een echte topper in zijn soort. Geschikt voor binnen én buiten.

Tandur Grey natuursteen

Rustieke look en kleurvast

Waarom Tandur Grey? Bouwheer Pascal Vandenbussche van Breeduyn looft de duurzaamheid, esthetische waarde en prijs van deze steen. “Eerst en vooral kozen we zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen. Die passen namelijk heel mooi bij de cottagestijl van de huisjes en de natuurlijke omgeving van de duinen. Belangrijk, zeker voor een vakantiepark waar bezoekers veel tijd buiten spenderen. Maar deze steen is ook prima bestand tegen invloeden van buitenaf. Hij verkleurt nauwelijks en behoudt zijn kleur na ettelijke jaren, ook in deze winderige en zandrijke omgeving.”

In de Village werd geopteerd voor een retro-bouwstijl die naar De Haan refereert. De keuze voor Tandur Grey was dan ook vlug gemaakt, want de steen is fijn gelaagd. Dat wil zeggen dat hij hier en daar wat afgebrokkeld lijkt en dat creëert een rustieke indruk. Hij past dan ook prima in het concept van de Village. De luxevilla’s krijgen extra cachet op die manier.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Met natuursteen krijg je altijd waar voor je geld. Dat geldt zeker voor deze Tandur Grey, want hij is betaalbaar én duurzaam. Zeker als je kijkt naar zijn unieke kwaliteiten en authentieke look.

Tandur Grey is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen/afwerkingen en formaten. Groothandelaar Vandix uit Oostende leverde 3000 m2 van deze terrastegels in het formaat 60 op 60 cm.

Tandur Grey natuursteen

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo