Vloerbekleding

Haal eens een keramische tegel in huis

Haal eens een keramische tegel in huis
Keramische vloertegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen. Voor elke woning is er wel een keramische vloer te vinden. Houtlook of natuursteenlook, tegelfabrikanten bieden de ruimste mogelijkheden voor badkamer, keuken tot woonkamer. Wat had u gedacht van keramisch parket of Portugese motiefjes in de keuken?

De meeste keramische vloeren worden gelegd in de afmeting 60x60x1 cm en 30x60x1 cm. Totaaltegel.nl biedt een groot en heerlijk assortiment keramische vloeren uit Italië en Spanje.

Het aanbod keramische vloeren ligt in het lage, midden en hoge prijs segment. Alle keramische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en door eigen import zeer scherp geprijsd. En het ruime aanbod aan vloertegels omvat alle denkbare kleuren en diverse afmetingen.

Portugese grandeur op vloer en wand

Portugese vloertegels kennen we als de tegeltjes met speelse motiefjes die een mediterrane en authentieke sfeer oproepen. De vloertegels Portugees zijn verkrijgbaar in veel kleuren en motieven en perfect af te stemmen in elke woning. De mogelijkheden met Portugese vloertegels zijn oneindig en volledig af te stemmen op de rest van het interieur. Ook bestaat er een aansluitend assortiment Portugese wandtegels. De Portugese stijl wordt al eeuwenlang toegepast in woningen en panden en bezit nog altijd de grandeur van de traditie. De tegeltjes kunnen in elke ruimte van het huis toegepast worden. De ‘Portugese tegels keuken’ en ‘Portugese tegels badkamer’ zijn de meest voorkomende ruimtes. In een keuken wordt vaak gekozen voor een combinatie tussen Portugese vloertegels en Portugese wandtegels boven het fornuis of de wasbak. In een badkamer zien we de Portugese tegels tevens terug op de vloer en op de wand. Soms in combinatie van elkaar, maar ook vaak in combinatie met een effen keramische tegel of een neutrale natuursteen tegel.

Keramisch parket: warm van uitstraling

Om een warme sfeer te creëren in huis wordt steeds vaker gekozen voor keramisch parket. Het voordeel van keramiek parket in vergelijking tot een houten vloer is het onderhoudsgemak. Een houten vloer heeft een prachtige uitstraling, maar dient jaarlijks geolied, gelakt of in de was gezet te worden. Dit zijn klussen die veel tijd in beslag nemen en waar eigenlijk nooit een geschikt moment voor is.

Een perfect alternatief is keramische parket. Keramisch parket of Houtlook tegels zijn krasbestendig en niet gevoelig voor vlekken. Simpelweg stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer schoon te houden. Nog een ander voordeel is de toepassingsmogelijkheden. Totaaltegel.nl biedt naast interieurtegels een groot assortiment keramisch parket voor outdoor. Niets is zo mooi als een vloertegel die doorgelegd kan worden naar buiten. De prijs van keramische parket tegels is bij eerder vernoemde aanbieder zeer scherp door eigen import en lage overheadkosten. TIP: vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook interessant