Tuin

Namgrass presenteert Namgolf tijdens Batibouw 2015

Namgrass, Belgisch marktleider op vlak van kunstgras voor residentiële toepassingen, lanceerde midden 2014 Namgolf, een kunstgrasgamma speciaal ontwikkeld voor wie het golfspel thuis wil ontdekken, beoefenen en trainen. Een frisgroene green in kunstgras om ontspannend wat te putten of een practice om uw swing in te leren? Vanaf nu kunt u 365 dagen per jaar uw golfniveau verbeteren en golfen in eigen tuin! Tijdens Batibouw 2015 kunt u dit met eigen ogen bewonderen in Paleis 1, stand 220.

Het gebruik van kunstgras voor golftoepassingen kent een explosieve groei de afgelopen jaren en dit omdat golfgreens aangelegd kunnen worden op plaatsen waar natuurgras geen kans heeft. Het blijkt bovendien ook ideaal wanneer men geen zin heeft in tijdrovend, intensief onderhoud.

Namgolf werd gelanceerd om specifiek aan deze behoeften te voldoen. Deze Namgrass divisie blijft op zoek naar hoogwaardige kunstgrasoplossingen voor zowel de aanleg als het onderhoud, zonder te moeten inboeten aan speelkwaliteit.

Namgrass presenteert Namgolf tijdens Batibouw 2015

Ook interessant