Algemeen

Batibouw maakt het bezoekers dit jaar nog makkelijker

Bezoekers van Batibouw 2015 krijgen het dit jaar wel erg makkelijk. Particuliere bezoekers worden vriendelijk verzocht zich online te registreren. Dit zorgt voor een beetje extra werk, maar die tijd wint men heel snel terug op de beurs zelf. Na registratie krijgt men immers een PDF met een barcode die geldt als toegangsbewijs. Aan de ingang van Batibouw zullen badgehouders worden uitgedeeld, en het volstaat dat de op voorhand geprinte – en eenvoudig plooibare – PDF daarin wordt gestopt. De bezoeker die op Batibouw zijn gegevens wil achterlaten bij een exposant kan dan eenvoudigweg zijn of haar barcode laten scannen. Alle particuliere bezoekers die zich online inschrijven via www.batibouw.com kunnen van dit systeem gebruik maken. De exposant kan de scan uitvoeren via een speciale app op zijn of haar smartphone, waardoor het gebruik van een scanner overbodig wordt.

Voor de professionele bezoeker verandert er niets. Ook hij of zij registreert zich op voorhand en stopt de uitgeprinte PDF in de op de beurs aangeboden badgehouder. Dankzij deze focus op efficiëntie gaat BATIBOUW de strijd aan met files aan de ingang, én zorgt men er voor dat de doorstroom van gegevens naar de exposanten op een gebruiksvriendelijke manier kan gebeuren.

Batibouw app

Bezoekers van Batibouw kunnen niet alleen op de website terecht om hun beursbezoek voor te bereiden, want er staat ook een handige gratis app voor tablet en smartphone ter beschikking, waarop men eenvoudig het beursplan, de catalogus en nog veel meer kan raadplegen.

Batibouw Home Deals

De Batibouw Home Deals beantwoorden duidelijk aan een door bezoekers vaak gestelde vraag: welke kortingen bieden exposanten zoal aan op Batibouw ? Wie het antwoord wil kennen zal in aanloop van de beurs kunnen surfen naar www.batibouw.com en kunnen doorklikken op ‘Home Deals’. Op Batibouw zelf wordt aan de ingang een handig chequeboekje uitgedeeld, waarin deze kortingen nog eens te vinden zijn, handig gerangschikt per Paleis.

Batibouw Folderservice

Het hele jaar door kunnen geïnteresseerden bovendien heel wat brochures van Batibouw-exposanten downloaden via de website van Batibouw , www.batibouw.com. Het grote aantal aanvragen die de exposanten elk jaar krijgen wijst erop dat dit voor de consument een bijzonder handige manier is om zich te informeren, én om een bezoek aan Batibouw nog beter voor te bereiden!

Bouwen € Besparen

Batibouw zet zijn schouders mee onder het boek Bouwen € Besparen, dat uitgegeven wordt door Lannoo en rond de beurs zal verschijnen. Via 101 praktische vragen en antwoorden biedt het een schat aan informatie. De pittige tekeningen van cartoonist Lectrr maken er een origineel en vlot leesbaar geheel van.

Ook interessant


Build for Life