Algemeen

NL: Start inschrijving Herman Wijffels Innovatieprijs

Op 6 januari aanstaande start de inschrijvingsperiode voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2003. Jonge ondernemers, dus ook die in de bouwsector, kunnen nog tot 1 april een innovatief idee of plan bij hun Rabobank aanmelden.
Met de Herman Wijffels Innovatieprijs ondersteunt de Rabobank jonge ondernemers tot 36 jaar, die innovatieve producten, diensten of processen ontwikkelen. Het hebben van een verfrissende visie op ondernemerschap scoort eveneens hoge ogen. Het gaat daarbij niet alleen om bedrijfseconomische ondernemingskwaliteiten. Ook worden er eisen gesteld aan vaardigheden in modern coöperatief denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De beste ondernemer van dit jaar wint de hoofdprijs van 100.000 euro. De tweede prijs bedraagt 75.000 euro en de derde prijs is een geldbedrag van 50.000 euro.

Het afgelopen jaar was de eerste editie van de prijs meteen een groot succes. Rik van Slingerlandt reikte namens de Raad van Bestuur van de Rabobank Groep samen met Herman Wijffels de prijzen uit. ‘Het was enorm hoeveel publiciteit de genomineerden kregen. Niet alleen direct toen de nominaties bekend waren, maar ook na de prijsuitreiking. We rekenen nu op nog meer inzendingen dan vorig jaar, omdat de normen en eisen nu bekender zijn. Ik zou zeggen: inschrijven, want het is in één keer de belangrijkste Nederlandse prijs voor jonge ondernemers geworden.

Het inschrijfformulier en de folder over de aanmeldings- en selectieprocedure zijn bij de Rabobank op te vragen of vanaf 6 januari te downloaden via de website www.rabobank.nl
Build for Life