Keukens

Multifunctionele dampkap vervangt de koelkast

Multifunctionele dampkap vervangt de koelkast
Neff
Waar gekookt wordt, ontstaan luchtjes. Om te voorkomen dat je de volgende ochtend nog ruikt wat je de avond ervoor gekookt hebt, is een dampkap geen overbodige luxe. Maar een dampkap is meer dan een noodzakelijk kwaad. Zo heeft Neff een verticale wandschouwkap in de collectie die multifunctioneel is. Deze multifunctionele dampkap vervangt de koelkast zelfs!

Weg met kookluchtjes

De 90 cm brede wandschouwkap heeft een verticaal design en een krachtige afzuiging. Voor nog meer power trek je de decoratieve dampkap met één beweging naar je toe. De kap is zowel beschikbaar met luchtafvoersystem als met recirculatiesysteem. Het sensor gestuurde systeem werkt volledig automatisch. Zodra je de bijbehorende kookplaat aanzet, zal het afzuigsysteem zichzelf activeren.

Multifunctionele Neff dampkap vervangt de koelkast

Met sfeerlicht

Deze design dampkap is voorzien van AmbientLight met dimfunctie. Je kunt kiezen uit maar liefst 31 verschillende kleuren die je fel of zacht kunt laten schijnen. Tijdens het koken heb je dus goed zicht op de pannen en tijdens de maaltijd kies je de kleur die bij je stemming past. De kap zelf is verkrijgbaar in zwart, groen en oranje.

Multifunctionele Neff dampkap vervangt de koelkast

Vervanging koelkast

En deze multifunctionele dampkap vervangt zelfs de koelkast. Nee, je kunt er geen etenswaren in koelen. De vervanging zit meer in de functie van koelkast als magneetbord. Op de dampkap kun je namelijk ook schrijven. Bijvoorbeeld je boodschappenlijstje of een lief berichtje aan je huisgenoot. Met magneten kun je belangrijke uitnodigingen of andere dingen die je moet onthouden op de kap bevestigen. En je kookboek of tablet plaats je eenvoudig in de boekensteun. Zo worden ze niet vies en staan ze goed in het zicht.