Bedrijfsnieuws

MultiGips lanceert nieuwe Nederlandse website

MultiGips lanceert deze week een nieuwe website voor de Nederlandse markt. De website ontsluit veel bouwinformatie voor architecten, aannemers en afbouwers. Gips is een verantwoord bouwmateriaal met moderne toepassingsmogelijkheden, die velen niet kennen. De prestaties qua geluidisolatie, brandwerendheid en binnenmilieu passen bij de actualiteit van duurzaam, gezond en veilig bouwen. Dankzij responsive webdesign is de website toegankelijk via desktop, tablet, laptop en smartphone.

Naast productinformatie over gipsblokken en pleistersystemen, primers en toebehoren biedt de website veel praktische en technische informatie voor de professionele toepassing en verwerking van gipsproducten. Ook zijn er themapagina’s over bijvoorbeeld duurzaamheid en gezondheid; gipsproducten zijn bijzonder emissiearm, allergievriendelijk, warmte-isolerend, vochtregulerend en comfortabel.

Veel downloads

Op de website is een compleet scala aan downloads beschikbaar, waaronder technische datasheets, brochures, bestektesten, milieuproductverklaringen, veiligheidsinformatiebladen, testrapporten (geluidisolatie, brandwerendheid), onderzoeksrapporten en CE-verklaringen.
De overzichtelijke structuur en het aantrekkelijke design maken de website zeer toegankelijk. Fabrikant VG-ORTH vindt haar rijk gedocumenteerde website ‘de beste website van de gipsindustrie voor Nederland’.

Link: www.multigips.nl

Ook interessant


Build for Life