Interieur

Morres Wonen opent nieuwe afdelingen

Morres Wonen heeft onlangs twee nieuwe afdelingen geopend: Kids en Slapen. De woonwinkel ging in 2009 failliet en werd overgenomen door DMG, de Mandemakers Groep. De overname houdt verandering in, maar de plannen om van Morres een `woonthemacentrum` te maken zijn gebleven.

De oplevering van de twee nieuwe afdelingen geldt als het einde van fase één in de transformatieplannen van DMG voor Morres. In september 2010 moet het gehele winkelinterieur zijn aangepast. Voor de diverse fases van de uitbreiding is stylist Ad van Dongen ingeschakeld. Van Dongen is de bedenker van het outletconcept Depot 7, dat in het voormalige zevende depot van Morres is gevestigd, en moet zorgen voor een stijlopwaardering van de winkel. De stylist heeft dat eerder al voor warenhuizen als De Bijenkorf gedaan.

Morres ontvangt naar eigen zeggen ieder weekend circa 10.000 bezoekers in de winkel in Hulst. Hulst zelf telt 10.802 inwoners. Het merk Morres en de waarden die hieraan verbonden zijn, staan volgens persberichten ondanks faillissementen nog altijd overeind. De merkwaarden staan volgens Morres `garant voor prachtig meubilair en trendy woonaccessoires`.

Gebaseerd op: Meubel

Ook interessant