Modulaire tuinkamers schieten uit de grond

  BE   15 februari 2021 Bron: Expliciet
Modulaire tuinkamers schieten uit de grond
Vandaag een werkruimte, binnen twee jaar een hobbykamer en binnen vijf jaar een poolhouse met alles erop en eraan. Met zijn modulaire tuinkamers boort het Houthalense Moduliv een almaar groeiende markt aan. Oprichter Geert Zaenen: “De coronacrisis heeft onze hele manier van thuis zijn in vraag doen stellen. Onze tuinkamers komen tegemoet aan de groeiende nood aan extra werk-, leef- of ontspanningsruimte die met zijn bewoners meegroeit.”

ModuWork, ModuHome & ModuChill

Corona bleek voor vele mensen een grote eye opener. Tijden veranderen vliegensvlug en onze woningen moeten kunnen volgen om het nodige comfort en ruimte te blijven garanderen. Bovendien hebben we het afgelopen jaar de natuur en dus ook onze tuin weer ten volle leren waarderen.”

“Die twee werelden willen we met Moduliv samenbrengen, zonder dat de klant aan opties hoeft in te boeten in de toekomst. Zo heeft ie de keuze tussen de tuinkamers ModuWork, ModuHome en ModuChill.”

“De nadruk in die kamers ligt vandaag respectievelijk op werken, wonen en genieten, maar we richten ze in nauw overleg met de klant altijd zo in dat ze doorheen de jaren eenvoudig van functie kunnen veranderen. Zo kan een tuinkantoor binnen een paar jaar een muziekkamer, poolhouse of zelfs minibioscoop worden, en vice versa. Die modulaire aanpak onderscheidt onze tuinkamers van het huidige aanbod in de markt.”

Modulaire tuinkamers schieten uit de grond

Thuis herontdekken

“De verhalen die vaak terugkeren? De woning is er niet op voorzien om comfortabel aan telewerk te doen, de hobbykamer is de zoveelste rommelkamer geworden of er is gewoon nood aan extra ruimte, maar verbouwingen zijn geen optie. Een eenvoudig aanpasbare tuinkamer biedt opties die een standaard tuinkamer momenteel niet heeft. Voor de woningeigenaar, die zijn extra ruimte flexibel én vooral buiten wil benutten, een ideale oplossing.”

“De klant bepaalt, wij sturen”

“Toekomstige kopers van een modulaire tuinkamer krijgen de keuze: vertrekken ze vanuit een standaardopbouw van 28 of 40 vierkante meter? Of gaan ze voor een tuinkamer op maat? Tekent één van onze partnerarchitecten een plan uit of komen ze naar ons toe met een volledig afgewerkt ontwerp? Wij volgen de klant daar helemaal in.”

"Van zodra de belangrijkste beslissingen zijn genomen, is het aan ons. Vanuit onze 25 jaar ervaring in project management en high-end uitvoering nemen we het volledige traject in handen: van eventuele vergunningsaanvragen over de opbouw en alle nodige technische installaties tot het uiteindelijke meubilair en de interieuraccessoires”, besluit Geert Zaenen.

Modulaire tuinkamers schieten uit de grond

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo