Bedrijfsnieuws

Modulaire magazijnsystemen gegeerd bij distributiecentra

Modulaire magazijnsystemen gegeerd bij distributiecentra
Foto: Multitube
Steeds meer distributiecentra zoals Zalando, Alibaba, Inditex vestigen zich in Nederland. Het inrichten van dergelijke magazijnen wordt almaar innovatiever. Modulaire magazijnsystemen rukken in ijltempo op omdat ze enerzijds kosten bespaard zijn, anderzijds omdat de magazijnrekken op flexibele wijze zijn aan te passen. Bovendien stijgt de productiviteit van de medewerkers door gevoelige verbetering van de verbeterde ergonomie.

Heeft u al gehoord van het Multitube systeem? Met een aantal basiscomponenten bezit u eindeloze mogelijkheden en haalt u elke gewenste logistieke oplossingen in uw bedrijf. Multitube is hét modulaire buis constructiesysteem voor Lean Manufacturing oplossingen op het gebied van werkplekinrichting, materiaalopslag en interne logistiek.

Stevige constructie door klemkracht

Het systeem bestaat uit buizen, buisverbinders, rollenbanen, wielen en toebehoren. Door de componenten middels klemkracht met elkaar te verbinden ontstaat er een stevige constructie. De modulaire componenten zijn licht in gewicht, demonteerbaar en herbruikbaar. Verbeteringen zijn achteraf in een korte tijd en zonder hoge kosten uit te voeren.

Serieuze meerwaarde

Met het Multitube constructiesysteem is het mogelijk om zelf eenvoudig oplossingen te realiseren. Het brede scala van verbinders en toebehoren betekent een serieuze meerwaarde voor welke werkplek of productie-eenheid.

Extra voordelen:

  • Onderhoudsvrij, schoon, duurzaam en nette afwerking.
  • Korte levertijden bij bestelling.
  • U heeft geen speciaal gereedschap of kennis noodzakelijk.
  • Van schets naar implementatie in enkele uren.
  • Stimuleert continu verbeteren bij alle medewerkers.
  • Uniformiteit op de werkplek door het gebruik van één systeem.
  • Breed inzetbaar: deze oplossing wordt in diverse industrieën toegepast.

Ook interessant


Build for Life