Millefiori Milano vult elke hoek van je huis met luxueuze geuren

7 oktober 2021 Bron: Millefiori
Millefiori Milano vult elke hoek van je huis met luxueuze geuren
Hydro
Met een Italiaans erfgoed heeft Millefiori een uitgebreide en langdurige expertise. Ze weten hoe verfijnde huisparfums samenkomen met een prachtig design. Perfect om je wereld met stijl te parfumeren en te decoreren. Van klassieke geurstokjes in 3 lijnen tot luchtverfrissers voor in de auto. Of wat dacht je van een elektrische én hervulbare diffuser? Met de keuze uit een 40-tal geuren en verschillende stijlen, zullen je zintuigen genieten.

Moveo on the go

Voor wie graag reist of zich regelmatig verplaatst, geeft Millefiori je nu de mogelijkheid om je favoriete geur mee te nemen! Dankzij de nieuwe Moveo, een compacte, USB-oplaadbare en draagbare diffuser, heb je steeds – ongeacht waar je bent – een gevoel van thuiskomen.

De discrete verstuiver verspreidt een delicate en geparfumeerde nevel. Bovendien past hij met zijn strak en minimalistisch design in elke ruimte. Even nood aan een ander geurtje? Geen probleem: je kan zeer eenvoudig afwisselen. Voor de Moveo diffuser kan je bovendien uit 6 specifieke geuren kiezen: de citrusgeuren Let the Energy Flow en Moments of Inspirations, de warme geuren Stay Confident, Moved by Passion, Living Balance en het lichte Joy Above All.

Millefiori Milano vult elke hoek van je huis met luxueuze geuren
Zona - Milano

Reed diffuser in 3 grote lijnen

Een diffuser die stijlvol en discreet in elke ruimte past, een aangename geurverspreiding biedt en verkrijgbaar is in drie stijlen? Graag! De houten stokjes verspreiden een selectie van verfijnde geuren, die onderling verschillen om beter aan te sluiten bij de verschillende ruimtes in je huis. Kies daarom je reed diffuser in functie van je persoonlijkheid of van de ruimte waarin de diffuser zal worden geplaatst.

  • De Selected-collectie is een trendy en eigentijdse lijn waarmee je jouw persoonlijkheid kan uitdrukken via onverwachte geuren. Een slanke hoge matte fles met textuur voor een eigen vleugje stijl. Een perfecte harmonie van geuren die samenkomen.

  • De Zona-lijn vertegenwoordigt de sublieme magie van de zintuigen: delicate geuren die sensueel en uitnodigend zijn.

  • Voor wie graag een interieur met verschillende vormen en kleuren heeft, is Milano dé diffuser bij uitstek.

Électrique, c’est chique

De Hydro-collectie presenteert een reeks elegante en moderne elektrische diffusers verrijkt met verlichting die samen een ontspannende en delicate sfeer creëren. De Aria-verstuiver daarentegen steek je heel eenvoudig in een stopcontact naar keuze en bovendien kan je de intensiteit van de geur regelen.

Millefiori Milano vult elke hoek van je huis met luxueuze geuren
Hydro


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo