Second Home

Michaël Van Droogenbroeck geeft lezing tijdens Second Home Expo in Gent

Michaël Van Droogenbroeck geeft lezing tijdens Second Home Expo in Gent
Michaël Van Droogenbroeck, topspreker en VRT-journalist, komt op Second Home Expo een lezing geven over de alternatieven voor het spaarboekje, dat door de historisch lage rente niks meer oplevert. Mis het niet, op zaterdag 16 februari om 15 uur tijdens Second Home Expo in Gent in zaal 1!

Het klassieke spaarboekje is al jaren een ‘verliesboekje’. Door de historisch lage rente brengt spaargeld niks op. Hoe komt dit? Wat wil de Europese Centrale Bank bereiken? En waarom staat er ondanks de extreem lage minimumrente meer geld dan ooit op onze spaarboekjes? Zijn er alternatieven en wat zijn de risico’s? Hoe kan je beleggen in aandelen en waar moet je op letten? Vormen vastgoed, goud of schilderijen een alternatief? Topspreker en VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck schetst de problemen en de uitdagingen van de lage rente op maat van de gewone spaarder. Met handige tips, do’s en don’ts.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Op 19 en 20 oktober 2024 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

PRAKTISCHE INFO:

Titel: Seminarie ‘Betalen om te sparen? Wat zijn de alternatieven voor een spaarboekje?
Datum: Zaterdag 16 februari
Tijdstip: 15.00 uur
Zaal: 1