Met rolluiken bespaart u heel wat energiekosten!

29 augustus 2016 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Rolluiken bieden ongelooflijke voordelen. Behalve veiligheid en wering tegen de zon, zijn er nog tal van andere troeven. U en uw woning worden er beter van.
Een rolluik is isolerend in zomer en winter. In de zomer houden ze de schadelijke straling en de warmte van de zon tegen. Koelte in huis is zalig als de zomer uitbreekt, maar in de winter is het net andersom dan houden rolluiken de warmte gezellig in huis.

Gericht adviseren

Rolluiken hebben daarnaast eveneens een akoestische functie en schrikken ongenode gasten bij voorbaat af. Waar u ook woont, wij leveren, monteren en onderhouden uw rolluiken. Vraag een offerte aan via email, telefonisch of tijdens een bezoek aan onze showroom. Rolluiken zijn in diverse typen, formaten, kleuren en uitvoeringen leverbaar. De keuze is groot en rijkelijk gevarieerd. Vandaar dat in een showroom rolluiken veel tastbaarder overkomen. Installateurs kunnen bovendien beter uw wensen en budgetten inschatten en op basis daarvan u advies geven. Persoonlijk advies is goud waard.

Topmerken

Leuke tip: surf eens naar Zonwering-Haarlem.net. De Zonweringzaak uit Haarlem biedt al meer dan 25 jaar alles op het gebied van zonwering. Van advies tot montage, u wordt van A tot Z vakkundig en snel geholpen bij de aanschaf van uw zonwerende systeem. U vindt er topmerken voor eenieders budget met een passende oplossing op de koop toe. De meeste leveranciers en installateurs komen maar wat graag bij u langs om daar maatwerkoplossingen in raamdecoratie en zonwering te bieden. Een zaak als de Zonwering in Haarlem levert, monteert en onderhoudt rolluiken in Haarlem en wijde omgeving. En dat op een professionele manier, snel en tegen mooie prijzen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor rolluiken aan en vergewis u van de bijzondere service en kwaliteit van voornoemde zaak.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo