Matexi tekent partnership met BOIC

  BE   25 juni 2021 Bron: Matexi
Matexi tekent partnership met BOIC
Philippe Vander Putten, CEO BOIC | Olivier Lambrecht, CEO Matexi | Tia Hellebaut, Olympisch atleet
Op 24 juni ondertekenden het BOIC en buurtontwikkelaar Matexi een partnership in aanloop naar de Olympische Spelen die deze zomer van 23 juli tot 8 augustus in de Japanse hoofdstad zullen plaatsvinden. De overeenkomst loopt tot en met de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Matexi is de grootste residentiŽle vastgoedontwikkelaar van BelgiŽ. Onder het motto "Welkom in de buurt" creŽert Matexi buurten die mensen inspireren om samen meer van het leven te maken. De buurtontwikkelaar hecht veel belang aan zowel de private als de publieke ruimte met het oog op sociale verbondenheid, buurtgevoel en gemeenschapsleven. Met dit partnership wil Matexi mee bouwen aan de verdere toekomst van Team Belgium, te beginnen met de laatste rechte lijn naar Tokio. De CEOís van het BOIC en van Matexi ondertekenden de overeenkomst in de Japanse Tuin in Hasselt, waar Team Belgium de vierde selectie van atleten voor de Spelen bekend maakte.

Olivier Lambrecht, CEO van Matexi: "Doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect zijn niet alleen cruciale sportieve waarden. Het zijn waarden die de sport overstijgen en ook een leidraad voor het bedrijfsleven zijn. Ze maken deel uit van het DNA van ons bedrijf ťn van onze medewerkers, die elke dag opnieuw onze visie ĎEverybody deserves a great place to liveí realiseren. Dit partnership zet de waarden waarvoor we staan in de verf. Het laat ons toe om nieuwe medewerkers aan te trekken die dezelfde waarden delen. Ten slotte hechten we als bedrijf ook veel belang aan de ontplooiing van talenten bij onze medewerkers, net zoals het BOIC atleten de kans geeft om zich maximaal te ontwikkelen. Met Ďsupporting greatnessí als drijfveer ondersteunen we dus niet alleen geweldige atleten, we empoweren des te meer onze geweldige medewerkers die - zoals topatleten - elke dag samenwerken en the extra mile gaan in de realisatie van bruisende buurten."

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC: ďMatexi is al geruime tijd fan van sport in het kader van zijn health & wellbeing beleid. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we Matexi officieel mogen verwelkomen als partner van Team Belgium. Met dit engagement krijgen we een zeer mooie partner aan onze zijde. Dit is een belangrijke bouwsteen voor de toekomst van Team Belgium. Ik heet Matexi dan ook van harte welkom!Ē


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo