Vastgoed

Makelaar introduceert all-inclusive huizen

Een compleet naar wens geschilderd, gestoffeerd en opgeknapt huis. Met die all-inclusive-formule probeert HV Makelaardij uit Groesbeek in deze onzekere economische tijd nieuwe klanten over de streep te trekken.

Met een knipoog naar de all-inclusive-vakantieformule biedt makelaar Willy Verbeet bestaande woningen aan waar je niets meer zelf aan hoeft te doen. Verbeet: "Wij mikken met de home-inclusive-formule op mensen die een druk leven leiden en die het aan tijd ontbreekt om te klussen. Het is voor die categorie woningzoekers ideaal om te verhuizen naar een woning die helemaal is afgewerkt in de gewenste stijl. Een woning die all-inclusive wordt gekocht is vrij op naam en inclusief overbruggingsgarantie."

Ook het financiële aspect speelt volgens makelaar Verbeet voor veel aspirant-kopers een belangrijke rol in deze tijd dat mensen toch extra letten op hun portemonnee: "Vaak is het lastig in te schatten hoeveel geld je écht kwijt bent aan een nieuw huis. Er komen zoveel kosten bij en dan moet je ook nog eens geld uittrekken voor verbouwing of inrichting. Een all-inclusive woning betrek je pas op het moment dat het huis helemaal naar wens is opgeknapt."

HV makelaardij werkt voor de home-inclusive formule met een vaste groep aannemers, keukenleveranciers, schilders en bouwvakkers. Op 22 november is de eerste home-inclusive woning te bezichtigen aan de Hobbemaweg 113 in Groesbeek. Belangstellenden zijn welkom van elf tot twee uur.