Maak van je huis een vakantiewoning

11 juni 2014 Bron: betapr
Van je woning genieten alsof het vakantie is? Glazen vouwwanden bieden daarvoor alle mogelijkheden. Door het samenvouwen van de glazen deuren wordt de binnenruimte één met buiten en ontstaat er een royale gevelopening naar de tuin. De vakantie kan beginnen.

Met een glazen vouwwand van Solarlux is de gevel van een woning voor nagenoeg 100% te openen. De soepel lopende vouwwanden zijn dankzij het duurzame RVS loopwerk en de rails in een handomdraai te openen of te sluiten. Het loopwerk kan daarbij in de vloer worden weggewerkt zodat een vlakke overgang van binnen naar buiten ontstaat. De loopdeur kan met een deurstop worden vastgezet waardoor deze automatisch meeschuift bij het openen van de vouwwand.

Solarlux glazen vouwwandsystemen
Met de Solarlux glazen vouwwanden kan van iedere woning een vakantiehuis worden gemaakt.

Snel te monteren

De vouwwandelementen worden kant-en-klaar geleverd en kunnen snel worden gemonteerd. In een minimaal tijdsbestek van 1 à 2 werkdagen kan een bestaande gevel worden vervangen door een 'zomergevel'.

En omdat het zomergevoel niet ten koste mag gaan van veiligheid, levert Solarlux de glazen vouwwanden met geïntegreerd hang- en sluitwerk en RVS beslag. Een espagnoletslot met een 24mm-pen vergrendelt de deur boven en onder met het kozijn. Solarlux vouwwanden voldoen aan de nieuwste Europese normen.

Vouwwanden van Solarlux worden kant-en-klaar geleverd en zijn eenvoudig te monteren.
Vouwwanden van Solarlux worden kant-en-klaar geleverd en zijn eenvoudig te monteren.

Lees ook:

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo