Serres en glazen wanden brengen lente in de woning

6 maart 2014 Bron: betapr
Serres en glazen wanden brengen lente in de woning
Solarlux
Het voorjaar brengt een verfijnd samenspel van zonnestralen en behaaglijkheid. Dat zorgt zowel binnen als buiten voor een nieuw elan. Van dat gevoel kan maximaal worden geprofiteerd met een serres of glazen wanden. Deze brengen de lenteachtige buitenomgeving nu ook tot in iedere woning. Oók in woningen van appartementencomplexen. Bijvoorbeeld met balkonbeglazing die balkons omtovert in een lenteparadijs.

Zo kan met de balkonbeglazing SL 25 van Solarlux het balkon in een handomdraai volledig worden afgesloten en een soort serre worden gecreëerd. Een ideale omgeving om van de eerste zonnestralen in de lente te genieten. En als het weer het toestaat, kan ook de frisse lucht worden opgesnoven door de glaspanelen volledig aan de kant te schuiven. En voor balkons waar de windbelasting hoger is, kan altijd worden gekozen voor de SL 25 XXL-uitvoering met gehard glas (ESG) tot 15 mm dikte.

Serres en glazen wanden brengen lente in de woning
Balkonbeglazing en vouwwand

Balkonbeglazing vergroot de woning nagenoeg ongemerkt en geeft tegelijkertijd volop nieuwe design- en inrichtingsmogelijkheden. Naast een groter woonoppervlakte zorgt de beglazing voor een comfortabel woonklimaat: de glazen 'balkonserre' fungeert als isolatie en kan wel tot 20% energiebesparing opleveren.

Zorgen om de grote lenteschoonmaak? Ook daaraan is gedacht: dankzij het speciale hang- en sluitwerk zijn de ramen eenvoudig schoon te maken, ook aan de buitenkant. De lente kan dan ook beginnen!

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo