Keukens

Maak je eigen professionele horeca keuken

Maak je eigen professionele horeca keuken
Een professionele horeca oven kijkt verder dan louter bakken. U kunt onder meer pocheren, koken, bakken en braden. De professionele horeca oven is ook geschikt voor sous vide bereiding. Er zijn aanbieders op de markt met een breed gamma aan verschillende professionele ovens voor de horeca. Zoekt u een bake-off oven of een combisteamer, kijk dan naar het riante aanbod en u zult verbaasd staan.

Een combisteamer is een oven waarmee je kunt koken met behulp van stoom. Koken met stoom heeft veel voordelen: meer behoud van smaak, kleur en voedingsstoffen. De kooktijden zijn met een combisteamer hetzelfde als bij traditioneel koken. De meeste horeca ovens zijn instelbaar qua temperatuur zodat ook garen tot de mogelijkheden behoort. Verder kunt u met een combisteamer bijvoorbeeld ook grote hoeveelheden groente, rijst of aardappelen koken. Het aanbod van horeca ovens in de categorie combisteamer is ruim en uitgebreid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, prijsklassen en zowel voor de kleine als de grote professionele keuken. Daarnaast vindt u bij de aanbieders ook aanverwante producten zoals de magnetron, rookoven of heteluchtoven.

Horeca oven: bake-off oven

Ook een bake-off oven kent veel toepassingen in de professionele keuken. Een horeca oven “bake-off” wordt vaak gebruikt voor het afbakken van brood. Door vocht in te brengen, te stomen en vocht af te voeren bakt u het perfecte brood. Een bak-off oven is voorzien van alle benodigde functies. Een horeca oven bake-off biedt nog tal van andere mogelijkheden zoals grootvleesbereiding en het bereiden van gerechten die een korte stoomtijd nodig hebben. Bij horeca oven van Horecama.nl ontdekten wij een ruim aanbod van bak-off ovens speciaal voor gebruik in de horeca.

Horeca ovens, magnetrons en accessoires

Bij dezelfde aanbieder vindt u alles voor bakken, grillen, stomen en braden in de professionele horeca keuken. Verder ontdekt u een groot assortiment bak-off ovens, combisteamers, heteluchtovens en magnetrons. Ook de benodigde accessoires zoals veiligheidshandschoenen, ovenschalen, roosters en alles wat u verder nodig heeft om perfecte gerechten te bereiden in uw professionele horeca keuken ligt in handbereik. En vergeet niet dat wat goed is voor uw zaak, goed is voor de klant….