Luxe keuken met gechromatiseerde hoogglanslak

3 oktober 2016 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Luxe keuken met gechromatiseerde hoogglanslak
De keuken is meer dan ieder ander woonbereik de belichaming van de individuele levensstandaard en levensstijl. Overeenkomstig divers zijn ook de eisen die aan een hoogwaardige keukenvormgeving worden gesteld. Poggenpohl differentieert zich op dit gebied al geruime tijd door individuele, perfect op de wensen van de klant afgestemde keukenplanningen op het hoogste niveau. En komt nu met de luxe keuken met gechromatiseerde hoogglanslak fronten.

Kleurmogelijkheden

Voor een individuele kleurkeuze kan de klant behalve uit de geselecteerde Ďarchitectenkleurení polarwit, bloesemwit, zand, kiezelgrijs, zandgrijs, steengrijs, diamantgrijs en zwart ook kiezen uit zeer gevarieerde oppervlakte-uitvoeringen, zoals lakfronten in alle RAL design- en NCS- kleuren.

Nieuwe gechromatiseerde hoogglanslak

En nu zijn de lakcompetentie op unieke wijze verder uitgebreid met nieuwe, gechromatiseerde hoogglanslak. Poggenpohl biedt 14 spectaculaire metallic kleuren in o. d. diamantwit, champagnegoud, nachtblauw en petrolgroen aan. Deze kunnen zowel voor moderne, strakke fronten als voor klassieke raamwerkfronten worden geleverd. Het unieke effect van de nieuwe hoogglanzende metallic oppervlakken demonstreert Poggenpohl o.a. bij een indrukwekkend keukenontwerp met grote fronten in petrolgroen metallic, gecombineerd met zwarte matlak, gepolijst natuursteen en roestvrij staal.

Luxe keuken met gechromatiseerde hoogglanslak

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo