Verlichting

Licht – het onmisbare interieurelement

Licht – het onmisbare interieurelement
Je hebt de perfecte woning gevonden. Van een karakteristieke jaren ’30 woning, appartement, nieuwbouwwoning, industrieel fabriekspand tot een authentieke boerderij. De nodige fantasie heeft al plaatsgevonden tijdens een verbouwing of de eerste stappen zijn gezet om je woning echt tot een ‘thuis’ te vormen.

Het belang van verlichting

Onze definitie van thuis is sterk uitgebreid. Het is veel meer dan een toevluchtsoord voor persoonlijke rust. Jouw woonruimte is een ontmoetingsplek, werkplek en studeerplek. Voor velen is het interieur en het creëren van een ‘eigen thuis’ de volgende stap, terwijl verlichting de allesbepalende factor is in jouw woning. Draai het proces om en verdiep je van tevoren in de mogelijkheden die verlichting te bieden heeft. Een lamp is van belang voor jouw productiviteit en woongeluk. Jij wilt optimaal kunnen genieten van de juiste sfeerverlichting en functionele beschijning. Voor een combinatie lampen gaan praktisch comfort en stijl hand-in-hand.

Maak je inrichting compleet met FLOS verlichting

Met FLOS ‘zie jij het licht’. Het Italiaanse FLOS is al decennia een voorloper in Italiaanse lichtkunst en de perfecte aanvulling voor verschillende woonruimtes bij jou thuis. Flos creëert geen lampen maar “objecten”, het zijn tijdloze en vernieuwende kunstwerken die dienst doen als eyecatcher of functioneel verlichtingselement. FLOS is een buitengewoon verlichtingsmerk dat verkrijgbaar is bij MisterDesign. Naast iconische klassiekers zoals de Arco Vloerlamp en de Taccia Tafellamp hebben zij een bijzonder divers aanbod in FLOS Hanglampen. Deze bijzondere hanglampen hebben hun eigen signatuur en zijn perfect voor boven de eettafel of jouw bureau. Ook hangt zo’n unieke designlamp prachtig in jouw gang als ‘statement piece’; verwelkom jouw gasten met het unieke design van zo’n Flos Hanglamp!

Één zo’n bijzondere hanglamp is de FLOS Parentesi met dimmer. Dit ontwerp van de welbekende Achille Castiglioni en Pio Manzù is in de jaren ‘70 ontwikkeld en is nog steeds perfect in alledaagse contexten. Het is een flexibele hanglamp met een eenvoudige constructie waardoor de lichtbron eenvoudig te verschuiven is. De Parentesi is minimalistisch en beschikt over een direct licht wat ook dimbaar is. Hierdoor is de lamp ideaal voor verschillende woonruimten en speelt het design in op jouw verlichtingsbehoeften.

Licht – het onmisbare interieurelement

Ook interessant