Lenaerts Houten Poorten wordt partner van FSC België

  BE   12 juni 2013 Bron: FSC Belgium
De firma ‘Lenaerts Houten Poorten’ uit Bonheiden is het jongste lid van de ‘FSC Bedrijvengroep’, en dus ook de nieuwste partner van FSC België. Met een resolute keuze voor FSC gecertificeerd hout biedt Lenaerts een prachtig assortiment van poorten, met een waaier aan bijhorende producten zoals brievenbussen, bloembakken, tuinschermen tot zelf bijpassende tuinverlichting.

“Door onze liefde voor hout hechten we heel veel belang aan de herkomst van het hout dat wij gebruiken binnen ons bedrijf”, zegt Joris Lenaerts (zaakvoerder Lenaerts Schrijnwerkerij bvba). “We kiezen resoluut voor FSC hout omdat we ook in de toekomst nog van een prachtige grondstof zoals padoek willen genieten, en omdat we onze toekomst en die van onze kinderen niet in gevaar willen brengen! Het FSC label biedt ons de garantie dat het verwerkte hout uit goed beheerde bossen komt en dat de sociale, ecologische en economische aspecten in acht zijn genomen.”

“In 2009 hebben we, na deelname aan een opleidingsproject georganiseerd door FSC België, ons FSC Chain of Custody certificaat behaald, en sindsdien werken we zo veel mogelijk met FSC hout,” getuigt Dhr Lenaerts. Sinds 2010 is al ons hout FSC gecertificeerd en we kiezen nu om samen te werken met FSC België en zo hun activiteiten te ondersteunen”.

FSC België is alvast verheugd om nauwer samen te werken met Lenaerts. “De duidelijke en proactieve keuze van Lenaerts voor FSC gecertificeerd hout is een mooi voorbeeld voor andere bedrijven”, vertelt Bart Holvoet (Directeur FSC België), “en we kijken er naar uit op onze nieuwe partner zo optimaal mogelijk bij te staan om van hun FSC gecertificeerd aanbod een blijvend succes te maken.”

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo